Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ…. Η ΜΕΓΑΛΗ «ΣΦΑΓΗ»… ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ


Δεν έχουν δει ακόμη ολοκληρωμένο οι συ­νταξιούχοι το… έργο που έχει ετοιμαστεί για αυτούς. Μόνο μια… μικρή γεύση έχουν πάρει, για να… συνηθίσουν… Το τελειωτικό χτύπημα ακούει στο όνομα «επανυπολογισμός» των επικουρικών συντάξεων, όπου η… σφαγή που θα τους… σερβιριστεί τον Σεπτέμβρη θα είναι μέχρι και 50%! Υπάρχει δε τόση αναλγησία, που κόβονται όχι μόνο οι κατασκηνώσεις αλλά ακόμη και τα έξοδα κηδείας!

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ: 33 παραβιάσεις – Φουλ οπλισμένοι οι Τούρκοι και σκληρή εμπλοκή!



Εντείνουν την προκλητική τους στάση στο Αιγαίο οι Τούρκοι, παράλληλα με την αύξηση των προσφυγικών ροών, καθώς σήμερα καταγράφηκε νέο μεγάλο «κύμα» παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου, με σκληρή εμπλοκή μαχητικών για 3η σερί μέρα.

Έπρεπε πρώτα να αθωωθεί το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ για να τρέξουν μετά τα γεγονότα


Το Βατοπαίδι σήμερα αθωώθηκε καιρός να «αθωωθεί» και η Ελλάδα από τα μνημόνια.
Η υπόθεση της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, ο μέγιστος διασυρμός και ο φοβερός κατασκανδαλισμός της Ελληνικής κοινής γνώμης πριν 9 ακριβώς χρόνους.
Κάποιοι δίχως να το γνωρίζουν τα « έβαζαν» με την Ἐφορο του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ και ο κοσμάκης πιστός και μη πιστός έκρινε, κατέκρινε, καταλήγοντας σε συμπεράσματα και υποθέσεις που του τα είχαν ετοιμάσει τα ΜΜΕ.

Αντίο ΑΟΖ…



Η μεγάλη ευκαιρία για την ανακήρυξή της (και την Ελλάδα) χάθηκε την τραγική νύχτα των Ιμίων
Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης
Η κυβέρνηση Σημίτη, μετά την κρίση των Ιμίων το 1996, έπρεπε να είχε ανακηρύξει ΑΟΖ και μετά να την οριοθετήσει με την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Λιβύη και την Ιταλία. Εάν είχαμε εκμεταλλευτεί τον πλούτο της ΑΟΖ στο τέλος του 20ου αιώνα δεν θα βρισκόμαστε σήμερα σε αυτή την τραγική οικονομική κρίση.
Τώρα είναι πολύ αργά να μας σώσει η ΑΟΖ με την τιμή του βαρελιού στα $45.
Ακόμα και αν οι αστρονομικοί αριθμοί του καθηγητή Αντώνη Φώσκολου είναι ακριβείς, δεν αρκούν πλέον να μας σώσουν από την επικείμενη καταστροφή.

Ιστορική υπογραφή, τρελό χρήμα και… το μέλλον ξεκίνησε! (βίντεο)



«Ιστορική» θεωρείται η σημερινή υπογραφή που έβαλε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αφού έγινε και επίσημα το πρώτο «βήμα» για το ταξίδι του ανθρώπου στον Άρη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε τον νόμο για την χρηματοδότηση του σχεδίου της NASA που αφορά στην μετοίκηση του «κόκκινου» πλανήτη.

“Καροτσάκι” πήγαν 2 τουρκικά CN-235 στο Αιγαίο ελληνικά μαχητικά



“Καροτσάκι” πήγαν 2 τουρκικά CN-235 στο Αιγαίο ελληνικά μαχητικά
Του ΄δωσαν και κατάλαβε σήμερα οι Τούρκοι,μετά από τη χθεσινή πτήση και προσγείωση του Α/ΓΕΑ Χρήστου Χριστοδούλου στη Λήμνο. 33 παραβιάσεις από δύο αεροσκάφη CN-235,που επιχείρησαν να “οργώσουν” το Αιγαίο. Δεν πέρασαν καλά ,αφού ελληνικά μαχητικά τους έκαναν δύσκολη τη …ζωή και τη πτήση με διαδοχικές αναχαιτίσεις.
Τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ:
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (2 α/φ & 2 α/φ )
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 2 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 33 (16 και 15 από τα 2 CN-235 αντίστοιχα)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική —
militaire






katoxika nea

Αρτέμης Σώρρας: Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού – Για πού το έβαλαν



Πού εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του Αρτέμη Σώρρα;
Έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης άσκησε ο Αρτέμης Σώρρας μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Βασίλη Νουλέζα.
Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, καταδικάστηκαν σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, σύμφωνα με το enikos.gr σημειώνει χαρακτηριστικά:

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ – Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι!



Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από δύο χρόνια ακροαματικής διαδικασίας κατέληξε πως δεν 
στοιχειοθετήθηκαν τα αδικήματα της φυσικής ή ηθικής αυτουργίας σε κακουργηματική απιστία και ψευδείς βεβαιώσεις που κατά περίπτωση αποδόθηκαν στους 13 εμπλεκόμενους για την ανταλλαγή της Λίμνης Βιστωνίδας και των παραλιμνίων εκτάσεων της με ακίνητα του Δημοσίου. 

Ο Κώστας Καραμανλής αρχηγός της Ν.Δ.

Η τετραετία του Μιλτιάδη Έβερτ στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας (1993-1997) δεν έφερε την πολυπόθητη ανάκαμψη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ΠΑΣΟΚ παρέμεινε κυρίαρχο, τόσο με τον Ανδρέα Παπανδρέου, όσο και με τον Κώστα Σημίτη, ενώ η συγγενής «Πολιτική Άνοιξη» του Αντώνη Σαμαρά διεκδικούσε ζωτικό χώρο από τη Νέα Δημοκρατία. Στο εσωκομματικό σκηνικό μαινόταν η διαμάχη Έβερτ - Μητσοτάκη.

Ο Καραμανλής μίλησε!..


Στη σύγχρονη ελληνική μυθολογία –διότι από μύθους άλλο τίποτα αυτή η χώρα– η σιωπή του Κώστα Καραμανλή είναι πιο διάσημη από τη «Σιωπή της Σεχραζάτ» (εκδ. Ψυχογιός) και...

ΝΔ για Eurogroup: Η κυβέρνηση το μόνο που μπορεί να προσφέρει στον λαό είναι νέα βάρη





Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει ότι η κυβέρνηση και όσοι την στηρίζουν, «το μόνο που μπορούν να προσφέρουν στον ελληνικό λαό είναι νέα βάρη, μεγαλύτερη ανασφάλεια, βαθύτερη παρακμή»...


Η Πειραιώς υπενθυμίζει τις κυβερνητικές ανακοινώσεις μετά το προηγούμενο Eurogroup.

«ΝΔ και Μητσοτάκης λειτουργούν εκ νέου υπονομευτικά»


«Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται σε υψηλότατο επίπεδο στις Βρυξέλλες, με στόχο μια...
συνολική συμφωνία», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, προειδοποιώντας εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν θα δικαιωθεί η «διαρκής επένδυση του στην κατάρρευση των διαπραγματεύσεων».

«ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΤΕ ΣΤΟΝ… ΑΓΥΡΙΣΤΟ!»



ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…
Σε μεγάλη κρίση έχουν μπει αυτές τις μέρες οι σχέσεις Βουλγαρίας Τουρκίας, εξ’ αίτιας της άμεσης ανάμειξης της Άγκυρας στις βουλγαρικές εκλογές, προτρέποντας τους Τουρκόφωνους της Βουλγαρίας να ψηφήσουν το φιλοτουρκικό κόμμα, Dost.