Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ



ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ








katoxika nea

ΟΙ 7 ΛΟΓΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ






1. Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
2. Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ

Reuters: Επιπλέον λιτότητα στην Ελλάδα μετά το 2018 για να πειστεί το ΔΝΤ να συμμετάσχει



Ενέργεια και Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων στο επίκεντρο των σημερινών (25/4/2017) επαφών της ελληνικής κυβέρνησης με 
τους Θεσμούς
Στη επανέναρξη σήμερα (25/4/2017) των συνομιλιών μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των πιστωτών της σχετικά με τη δεύτερη αξιολόγηση και την περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, αναφέρεται το Reuters τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει περισσότερη λιτότητα μετά το 2018.

Αυτοί είναι οι νέοι φόροι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!




Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε χθες: «Εμείς δεν φέραμε καινούριους φόρους, 
παρά μια μονάδα αύξηση του ΦΠΑ. Η φορολογία είναι ίδια και λίγο ψηλότερη από όταν αναλάβαμε» - Είναι έτσι τα πράγματα; «Στον κάλαθο των αχρήστων» πέταξε ο πρωθυπουργός τις θυσίες στις οποίες υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ τον ελληνικό λαό το 2016. Σε ερώτηση που δέχτηκε κατά την τηλεοπτική συνέντευξή του

Βερολίνο: Προϋπόθεση οι μεταρρυθμίσεις για συμμετοχή του ΔΝΤ



Στόχος της τρέχουσας αξιολόγησης είναι η εφαρμογή των 
μεταρρυθμίσεων τις οποίες έχει υποσχεθεί η Ελλάδα, τόνισε την Τετάρτη ο Γενς Σπαν, στενός συνεργάτης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Πρόσθεσε δε, ότι η υλοποίηση των εν λόγω μεταρρυθμίσεων συνιστά και προϋπόθεση για τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την Αθήνα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Πάντως, το στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών εξέφρασε την αισιοδοξία του πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία με την ελληνική κυβέρνηση και αποδέσμευση των νέων δόσεων των δανείων «Παραμένω αισιόδοξος ότι θα αυτό θα επιτευχθεί σύντομα», σημείωσε. 





taxalia.gr

ΕΣΚΑΣΕ… ΒΟΜΒΑ! Μ Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ Ο ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΑΡΙΟΣ!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ … !!!


Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ – ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ !!!!!
ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ
ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ…
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ !!!!!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΑΧΗ !!!!!!!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Α Ι Φ Ν Ι Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Α ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!! ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ… !!!


ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΩΣ, το καλοκαίρι θα εκδοθεί η (‘ν ε ο τ α ξ ί τ ι κ η’) ‘Κάρτα του Πολίτη‘ , για όλους τους Έλληνες; ; ; ; ; ; ; ;
ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!
«Οι πληροφορίες που έχουμε λένε, ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει και η δική μας κάρτα πολίτη», αναφέρεται στο blog «SCRIPTA MANENT»

Η διέλευση Βρετανικής Φρεγάτας έμπροσθεν της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ γίνεται ειρωνεία για τους Ρώσους και δείχνει τι έρχεται αύριο στα ΣΤΕΝΑ



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
Όλα αυτά φυσικά έχουν την σιωπηλή ανοχή του νέου σουλτάνου που αποδείχτηκε «μανούλα» στις διαπραγματεύσεις του παρασκηνίου και γνωρίζει να παίζει σε πολλά ταμπλό, αναδεικνύοντας την αξία του γεωπολιτικού και στρατηγικού πλεονεκτήματος των ΣΤΕΝΩΝ του Βοσπόρου.
«Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail το οποίο σε καθαρά ψυχροπολεμικό κλίμα ειρωνεύεται τον Ρώσο πρόεδρο Βάντιμιρ Πούτιν.

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ…. !!!!!!


Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη μείωση φορολογίας στην ιστορία των ΗΠΑ
Τη μεγαλύτερη μείωση φορολογίας στις επιχειρήσεις που έγινε ποτέ, ανακοίνωσε η αμερικανική κυβέρνηση ευελπιστώντας ότι μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την οικονομία των ΗΠΑ.
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε την Τετάρτη το αρχικό του σχέδιο για την φορολογική μεταρρύθμιση, το οποίο λίγο νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη περικοπή φόρων στην ιστορία των ΗΠΑ.