Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Α Ι Σ Χ Ο Σ


ΤΙ ΑΛΛΟ; ΑΙΣΧΟΣ! Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την …ισλαμική μαντίλα !!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΥΑΛΗ, Ή ‘ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ’ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ, ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ …ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΔΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!
«ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ» ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΟΥΣ …Β Λ Α Κ Ε Ι Α Σ !
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα 1
ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ! Ο ΣΤΑΥΡΟΣ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ! Η χριστιανική παράδοση υπήρξε από τα βασικά στοιχεία της κληρονομιάς των Ευρωπαίων, που τους επέτρεψαν να ενσωματωθούν σε μια ‘Ενωση. Κ Α Π Ο Τ Ε…
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα 2
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα 3
Όμως ένας κορυφαίος θεσμός της Ε.Ε., το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, βρίσκεται ένα μόλις βήμα, πριν εξοστρακίσει τον Σταυρό, σύμβολο της Χριστιανικής πίστεως, στο όνομα της νομοθεσίας που απαγορεύει τις διακρίσεις βάσει της θρησκευτικής πίστεως.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα 4
Σε γνωμοδότησή του, που δημοσιοποιήθηκε την 1η Ιουνίου 2016 και αποτελεί προάγγελο αποφάσεως, η οποία αναμένεται επισήμως να εκδοθεί σύντομα, η Γερμανίδα εισηγήτρια(…) βάζει την μουσουλμανική μαντίλα στο ίδιο… τσουβάλι με τον Σ τ α υ ρ ό !
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ε ξ ι σ ώ ν ε ι τον ΣΤΑΥΡΟ, με την ...ισλαμική μαντίλα 5
Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημ.’Δημοκρατία’, απαντώντας στο κατά πόσο είναι σύμφωνη, με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, η πρακτική μιας επιχειρήσεως να απαγορεύει σε μουσουλμάνα εργαζομένη, να φορά στην εργασία της την υπαγορευόμενη από την πίστη της μαντίλα, η δικαστής υποστήριξε ειδικότερα, ότι η πρακτική δεν είναι παράνομη, μόνο στην περίπτωση που εφαρμόζεται αντίστοιχα και για τους Εβραίους, οι οποίοι προσέρχονται με κιπάχ, τους Ινδούς Σίχ, που φορούν τουρμπάνι, ή τους Χριστιανούς που «φορούν τον Σταυρό τους σε σημείο ορατό»!!!
Crucifixion of Jesus, 11th century mosaic, Greece.
Crucifixion of Jesus, 11th century mosaic, Greece.
Επιπλέον συμπληρώνει, ότι η περίπτωση της μουσουλμάνας που προσέφυγε γιατί απολύθηκε από εταιρία ‘σεκιούριτι’, καθώς αρνήθηκε να βγάλει την μαντίλα στη δουλειά, πρέπει να αντιμετωπιστεί με «ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία», δεδομένου ότι η Ευρώπη την εποχή αυτή, προσπαθεί(;;;) να ενσωματώσει έναν αυξανόμενο αριθμό μουσουλμάνων, που εισρέουν από εμπόλεμες περιοχές της Μέσης Ανατολής…(«Παπ.»)





hellasforce

ΠΟΛΕΜΟΣ…


ΠΟΛΕΜΟΣΚΟΜΜΕΝΗ ‘ΜΑΧΑΙΡΙ’,
Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ! (Εδώ και χρόνια…)
ΤΟΤΕ ΚΑΙ Τ Ω Ρ Α …
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ, ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…
ΜΝΗΜΗ & ΓΝΩΣΗ! ΤΡΟΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΔΙΔΥΜΟ… Σίγουρα, δεν υπάρχει περίπτωση, να μήν θυμώμαστε το γάλα ‘ΝΟΥΝΟΥ’ με σήμα την Ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;
Γιατί τα θυμηθήκαμε όμως αυτά; Στην μέση και λίγο προς τα κάτω, στην διάσημη πανευρωπαϊκώς ετικέττα, υπήρχε μία εικόνα με μία χαριτωμένη «μαμά» Oλλανδέζα, η οποία θήλαζε – στο αριστερό της στήθος – ένα μωρό!
ΝΟΥΝΟΥ 2
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ" ... ΕΚΕΙΝΗΣ  ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!
ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ «ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ» … ΕΚΕΙΝΗΣ
ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ!
Εδώ και αρκετά χρόνια, ίσως και να μήν έχει εντοπισθεί, ιδίως απο τους νεωτέρας ηλικίας καταναλωτές, πιό πολύ τις γυναίκες, πώς τώρα η εικόνα έχει αλλάξει!
Η χαριτωμένη με την όμορφη αμφίεση Ολλανδέζα, δεν θηλάζει πια ένα μωρό αλλά κρατάει στην αγκαλιά της μία …ανθοδέσμη από τουλίπες!
Ναι, καλά διαβάσατε – αν δεν το έχετε δει ήδη… Γιατί ΟΜΩΣ όλα αυτά; Το τεκμήριο δεύτερο ‘Νουνού’ (βλέπε φώτο) βέβαια, δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις στο πλήθος των ερωτημάτων, που στο, μεταξύ είχαν κατακλύσει τον κοινό νού µας.
«Όπως το γιατί, η νεαρά Ολλανδέζα (της ετικέττας του) ανασκουμπώθηκε αιφνιδίως, στερώντας µας έτσι τη θέα του υπέροχου μητρικού στήθους της. Ή, ποιοι ακριβώς λόγοι, εξανάγκασαν την ‘Friesland Frico Domo-Holland’ (την παραγωγό εταιρεία, δηλαδή) σε αυτή την αναδρομική …κρίση (τάχα!) σεμνοτυφίας;
Ο λόγος είναι …»απλός»! Δεν γουστάρουν να πατρονάρουν τον θηλασμό, από την στιγμή που έχουν πάρα πολλά προϊόντα για αντικατάσταση του. Οι καιροί αλλάζουν και όλα θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους. Έτσι αντικατέστησαν το τόσο χαριτωμένο μωρό, που θηλάζει, τί πιό όμορφη εικόνα για ένα γάλα, με μερικές …τουλίπες, κάνοντας ΛΙΑΝ εσκεμμένη…»στείρωση» (!) στην ‘μικρή Oλλανδέζα’…
(Εμείς φρονούμε, ότι ΔΕΝ είναι μόνον αυτοί οι λόγοι. Ο βωμός του κέρδους, είναι μόνον μία παράμετρος. Οι άλλες, έχουν να κάνουν, με το γεγονός, ότι ΔΕΝ θέλει με κανέναν λόγο η ‘νέα τάξη πραγμάτων’, να προβάλλεται η μητρότης, αφού ΠΡΟΤΑΣΣΕΤΑΙ σε παγκόσμιο επίπεδο, στα μέσα ενημερώσεως, μετά μανίας, η απάνθρωπη αντισύλληψη και οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ εκτρώσεις! Πού πέραν πλήθους ιατρικών επιπλοκών, αφήνουν στην μητέρα και «άσχημες» ψυχολογικές…
[Η Ελλάς, μία Ορθόδοξη χώρα κατ΄εξοχήν, γι’ αυτό και μας μ ι σ ο ύ ν πολλοί έξωθεν α θ ε ρ ά π ε υ τ α, έχει νόμο ΥΠΕΡ των εκτρώσεων, απο δεκαετίες, που φρόντισε να «περάσει» με άνεση μάλιστα, κάποιος δήθεν και τάχα «εθνάρχης»…]
Βεβαίως, τα ίδια ισχύουν, με το κλασσικό & παραδοσιακό ‘μοντέλο’ – πρότυπο, του άκρως ωφελίμου για το μεγάλωμα του μωρού, μητρικού θηλασμού! Το πλείστον των γυναικών, ΑΝ θηλάσουν τελικώς, το κάνουν για απειροελάχιστες εβδομάδες, συχνά ούτε κάν τις πρώτες 4 !!! Ίσως και με ευθύνη των ιατρών τους… Γνωρίζουν όμως όλες αυτές οι μητέρες παγκοσμίως, αλλά και οι πατεράδες, πώς τα παιδιά που κατάφεραν και θήλασαν ΠΟΛΛΕΣ εβδομάδες στους πρώτους τους μήνες ζωής, ΔΕΝ αρρωσταίνουν εύκολα, πέραν και άλλων θετικών;;; «Παπαφλέσσας»)




hellasforce

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


HOTSPOT
Οι στρατιωτικοί στα σκουπίδια!Σοβαρή καταγγελία για όσα συμβαίνουν στα hot spots
Κανείς λογικός άνθρωπος δεν είχε αντίρρηση να αναλάβουν οι Ένοπλες Δυνάμεις την “καυτή πατάτα” του προσφυγικού.Όλοι μας ξέρουμε ότι στα δύσκολα …όλοι οι δρόμοι οδηγούν εκεί! Όμως η …πατάτα κρύωσε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους κυριολεκτικά έσωσαν την κατάσταση και κατόρθωσαν να θέσουν την κρίση υπό πλήρη έλεγχο.Χωρίς την παρέμβασή τους θα είχαμε το απόλυτο χάος.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι -και το έχουμε πολλές φορές γράψει- ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και το προσωπικό τους,είναι υποχρεωμένες να αναλάβουν το προσφυγικό “δια βίου”. Δεν είναι αυτή η αποστολή τους. Μπορούν να συνεχίζουν να υποστηρίζουν το έργο άλλων κρατικών υπηρεσιών αλλά όχι να εντάξουν στις …κύριες αποστολές τους τα hot spots.
“Πριν λίγο καιρό ο αξιότιμος κυριος υπουργός είπε οτι το στράτευμα δε θα γίνει υπηρέτης των μεταναστών …..Στην 350 ΠΚΒ εκτός από το ότι από το πρωί ως το βράδυ φτιαχνουμε hot spot (Σίνδος ,Νέα Χράνη Πιερίας και Βασιλικά Θέρμης ) ,εκτός του ότι έχουμε ξεχάσει τα σπίτια μας και τις οικογένειε]ές μας με 12ωρες καθημερινές εργασίες ακόμα και τα Σαββατοκύριακα τώρα η διοίκηση απαιτεί να μαζεύουμε τα σκουπίδια από το hot spot της Σίνδου . Το ΓΕΑ έχει στείλει διαταγή να μην μετέχουν στελέχη σε καθαρισμούς hot spot. Η διαταγή αυτή ως δια μαγείας εξαφανίστηκε και για όποιον την ζητήσει υπάρχει η έμμεση απειλή για μετάθεση ή για μεταχείριση που θα του δυσκολέψει τη ζωή (βάρδιες, μαγειρεία, λέσχες κτλ)…Είναι πολύ πιθανό οι περισσοτεροι πρόσφυγες να ειναι φορεις υπατητιδας Α καθως και αλλων νόσων εξαιρετικά μεταδοτικών ……Κανείς δε μας υπολογίζει ….Κανείς δε σκέφτεται τις οικογένειες και τα παιδια μας …..Σας παρακαλώ ας γινετε εσεις η φωνή μας …Για τα παιδιά μας και όχι για μας.
ΥΓ. Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε διαδικασία να εγκριθεί κονδύλι για την αποκομιδή σκουπιδιων απο ιδιώτη και το σταμάτησε ο κύριος Βίτσας λεγοντας οτι ο δημαρχος της Σίνδου (σ.σ που είναι κυβερνητικός) θα κανόνιζε να τα μαζεύει ο δήμος ….Αποτέλεσμα; ΣυνεχΊζει να τα μαζεύει η Αεροπορια . Militaire




hellasforce

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ


ΜΕΘΕΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Το Μνημόνιο ψηφίστηκε, αλλά δεν εφαρμόζεται
Από τις 270 δράσεις που προβλέπει η συμφωνία υλοποιήθηκαν μόνο όσα αφορούσαν τράπεζες και δημοσιονομικά, ενώ οι διαρθρωτικές αλλαγές έμειναν στα αζήτητα, προς δόξαν του πελατειακού κράτους
ΠΙΝΑΚΑΣ




hellasforce

Είναι οριστικό! Η κυβέρνηση μέχρι τον Σεπτέμβριο ετοιμάζει...



Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις τον Σεπτέμβριο, με τον Πρωθυπουργό να ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές.
Παρότι είχε αποφασιστεί ανασχηματισμός, για μετά την συμφωνία με τους δανειστές, πλέον έγινε γνωστό πως κάτι τέτοιο θα συμβεί τον Σεπτέμβρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υπάρξουν αποχωρήσεις από υπουργεία, ενώ σε άλλα θα ενταχθούν νέα πρόσωπα. 
Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Σταθάκη να αποχωρεί λόγω κούρασης ύστερα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις, ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι τον έχει κουράσει και ο «πόλεμος» που δέχεται από την αντιπολίτευση για το πόθεν έσχες.
Η κα. Όλγα Κεφαλογιάννη είτε θα αναβαθμιστεί, είτε θα παραμείνει στην θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου, ενώ τα σενάρια θέλουν θα εντάσσονται σε υπουργεία και οι Κουβέλης - Ξενογιαννακοπούλου.
Βέβαια για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση, ωστόσο οι πηγέ θεωρούν δεδομένο τον ανασχηματισμό…






voice news

Παραλήρημα Ερντογαν για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Δήλωση ΣΕΙΣΜΟΣ...



Ψυχρό είναι το κλίμα μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας, ύστερα από την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων από την μπουντεστάνγκ.
Η πρώτη κίνηση της Τουρκίας ήταν να ανακαλέσει τον πρέσβη της από το Βερολίνο, ενώ τώρα τοποθετήθηκε επί τους ζητήματος ο ηγέτης του γειτονικού κράτους, Ταγίπ Ερντογάν.
Η οργή του Τούρκου ηγέτη ήταν εμφανής, ενώ κατά την διάρκεια νέας ομιλίας του, είπε: «Το θέμα σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι οι Αρμένιοι (.) Το αρμενικό ζήτημα χρησιμοποιείται παντού στον κόσμο ως ένα πρακτικό μέσο εκβιασμού εναντίον της Τουρκίας και άρχισαν μάλιστα να το χρησιμοποιούν κι ως ράβδο».
«Η θέση μας απέναντι στο αρμενικό ζήτημα είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Δεν θα αποδεχθούμε ποτέ τις κατηγορίες περί γενοκτονίας» συμπλήρωσε ο Ερντογαν.
«Είτε θα βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας με ισότιμο τρόπο. Είτε η Τουρκία θα σταματήσει να αποτελεί ένα φράγμα στα προβλήματα της Ευρώπης. Θα σας εγκαταλείψουμε στις δικές σας έγνοιες» είπε ο Τούρκος πρόεδρος, χωρίς να αναφερθεί περαιτέρω στις «έγνοιες».
Όσον αφορά την απόφαση των γερμανών βουλευτών, ο κ. Ερντογάν συνέχισε πως: «δεν έχει καμία απολύτως αξία» και δεν θα αλλάξει ούτε στο ελάχιστο την τουρκική θέση» εξηγώντας πως «δεν υπολόγισαν το γεγονός ότι κινδυνεύουν να χάσουν έναν φίλο όπως η Τουρκία» επισήμανε ο τούρκος πρόεδρος.







voice news

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΚ ΣΑΜΑΡΑ! "Ήξερα ότι δεν θα κερδίσω τις εκλογές αλλά υπέγραφα μέτρα για να..."


Προτάσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, μέσω νέας συνέντευξης του.
Ο κ. Σαμαράς ουσιαστικά συμβουλεύει τον κ. Μητσοτακη για το πώς θα οργανώσει και διοικήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ παράλληλα μίλησε για τα γεγονότα κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε πως: περίμενε την ήττα του, καθώς «όλοι προεξοφλούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει νέες εκλογές και θα τις κερδίσει».
Μάλιστα κατηγόρησε τους δανειστές, πως δεν ήθελαν να δώσει στην δική του κυβέρνηση των 7,5 δισεκατομμυρίων, ενώ μόλις εκλέχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, το εν λόγω ποσό παραχωρήθηκε.
Παράλληλα ο κ. Σαμαράς δήλωσε πως υπέγραψε την 5η αξιολόγηση και δέσμευσε τη χώρα με σκληρά μέτρα, αφήνοντας τα ταμεία της χώρας άδεια για να  μη «βρεθούν τα χρήματα αυτά στα χέρια μιας άλλης κυβέρνησης».
Στόχος του, να εξαναγκάσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε «αριστερή παρένθεση», όπως, άλλωστε τόνιζαν εκείνη την εποχή οι διάφοροι συνεργάτες του...
Μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός τονίζει ότι δεν ευθύνεται αυτός για την οικονομική κρίση αλλά… άλλοι! 






voice news

Νέα επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη...

Ξανά στο στόχαστρο το σπίτι του Φλαμπουράρη - Επίθεση με μολότοφ από 40 άτομα

Νέα επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής η οικία του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα...
ομάδα περίπου 40 ατόμων πέταξε αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και πέτρες στην είσοδο του σπιτιού.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που το σπίτι του υπουργού Επικρατείας δέχεται εμπρηστική επίθεση καθώς είχε βρεθεί ξανά στο στόχαστρο τον περασμένο Νοέμβριο και τον περασμένο Ιανουάριο...




nonews news

Είδηση ΒΟΜΒΑ για το χρέος που όλοι κρύβουν...


Το δικαίωμα να αρνηθεί να αποζημιώσει τους ξένους επενδυτές απέκτησε η Ισλανδία, μετά από επίσημη δικαστική απόφαση. 
Το 2008 όταν κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα της χώρας, χιλιάδες άνθρωποι που είχαν στεγαστικά δάνεια σε ξένα νομίσματα, βρέθηκαν να χρωστούν πολύ περισσότερα και να πρέπει να πληρώνουν μεγαλύτερη δόση, ενώ οι οικίες τους άξιζαν λιγότερα. 
Παράλληλα, αυτοί που είχαν αγοράσει σπίτια με κυμαινόμενο επιτόκιο ήταν σε χειρότερη μοίρα, καθώς οι μισθοί και οι τιμές των οικιών έπεφταν και ο πληθωρισμός ανέβαινε. 
Το δικαστήριο απέρριψε τα επιχειρήματα της Βρετανίας και της Ολλανδίας θεωρώντας τα δάνεια που είχαν ληφθεί με ξένο νόμισμα παράνομα, καθώς η απόφαση που έπρεπε να ληφθεί είχε να κάνει με το αν οι χρεοκοπημένες τράπεζες πρέπει να σώζονται με δημόσιο χρήμα ή όχι. 
Έτσι,  Βρετανοί και οι Ολλανδοί επενδυτές  που είχαν ομόλογα και μετοχές έχασαν τα χρήματα τους, και διαγράφηκαν τα χρέη των πολιτών προς τις τράπεζες. 





voice news

Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνουν ΟΛΑ! Ραγδαίες εξελίξεις...



Γιώργος Προβόπουλος, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς είναι οι άνθρωποι-κλειδιά που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της Ελλάδας. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην οικονομική σκηνή. Πολλοί λένε ότι θα βρεθούμε εκτός ευρώ και θα επικρατήσει μια κατάσταση παρόμοια με της Βενεζουέλας.
Όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα ένα πρόγραμμα που θα επαναφέρει τη χώρα και να επιβάλλει μεταρρυθμίσεις εντός ευρώ. 
Τα παραπάνω ονόματα είναι επικρατέστερα, ο καθένας με συγκεκριμένους επιχειρηματίες στο πλευρό του, και πλανάται το ερώτημα ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο. 
Χωρίς όμως να αποκλείεται, όπως αναφέρουν οι πηγές, να υπάρχει και συνεργασία σε μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.
Αναμένουμε...





voice news

Προσοχή!!! Έχουν εντολή να κατάσχουν μέχρι και τις προμήθειες μας!!! Έλληνες οργανωθείτε ΤΩΡΑ

Προσοχή!!! Έχουν εντολή να κατάσχουν μέχρι και τις προμήθειες μας!!! Έλληνες οργανωθείτε ΤΩΡΑ
Η πληροφορία μας ήρθε πριν μερικές μέρες και μόλις πριν από λίγο μου την επιβεβαίωσε άνθρωπος δικό μας που είναι μέσα στο φορολογικό σύστημα.
Η όλη ιστορία που άρχισε με την αποστολή ηλεκτρονικών επιστολών για χρέη από 30 ευρώ δεν είναι απλή και από πίσω κρύβονται πολλά και άκρως ανθελληνικά.
Ήδη γνωρίζουν ότι πάνω από 2 εκατομμύρια Έλληνες προετοιμάζονται για τα χειρότερα σενάρια. Η μικρή μειοψηφία που είμασταν μέχρι πέρυσι τι καλοκαίρι, τώρα τείνουμε να γίνουμε πλειοψηφία.
Έτσι εκατομμύρια Έλληνες αυτούς τους μήνες στόκαραν τα πάντα. Από μακαρόνια, φυσίγγια, γάλατα, αλεύρια, κονσέρβες μέχρι φάρμακα, ρούχα, κουβέρτες. Φυσικά δεν εξαιρούνται νόμιμα κατεχόμενα όπλα και οτιδήποτε άλλο κινητό υπάρχει στο σπίτι μας (από έπιπλα μέχρι ρούχα, κινητές συσκευές…)
Όμως αυτό φυσικά τελεί εις γνώσιν των ανθελλήνων που μας κυβερνούν.
Η πληροφορία που μας ήρθε πριν τρεις μέρες έλεγε το εξής :
«Ζαχαρία προσοχή, ενεργοποίηση άρθρου 17 Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, ψάξε να δεις τι κρύβετε πίσω από αυτό. Ένα θα σου πω κινδυνεύει η αποθήκη σου» Φυσικά δεν έχω ιδέα τι είναι το άρθρο 17 το οποίο  αν και το βρήκα λίγα κατάλαβα από αυτά που έλεγε.
Έτσι την πληροφορία την έστειλα  σε ένα φίλο μέσα στις φορολογικές αρχές και πριν από λίγο έλαβα την απάντηση.
«Φίλε το άρθρο 17 περιγράφει τι ΔΕΝ μπορεί να κατάσχει η εφορία για οφειλές. Έτσι λοιπόν δεν μπορεί να κατάσχει τρόφιμα με ημερομηνία λήξης κάτω από 90 ημερολογιακές ημέρες, τις φωτογραφίες και έναν μικρό αριθμό οικόσιτων ζώων. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ» Ρεζουμέ :  Κινδυνεύει με κατάσχεση όλο μας το στοκ.
Η αντίσταση πατριώτες συνεχίζεται και κάποια αόρατη δύναμη (εγώ τη λέω Θεός) μας δίνει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε. Προσωπικά τα πάντα τα έχω εκτός οικίας (όπως σας έχω περιγράψει στα σχετικά άρθρα μου στο http://etoimotita-enallaktiki-diaviosi.blogspot.gr/
Οργανωθείτε, οργανωθείτε, οργανωθείτε….
Αν και τώρα δεν διαβλέπετε τον κίνδυνο είστε άξιοι της μοίρας σας!







katoxika nea

Γερμανική συνωμοσία κατά της Τουρκίας βλέπει ο Ερντογάν!


erdogan1
Συνωμοσία κατά της Τουρκίας βλέπει ο Ερντογάν πίσω από το ψήφισμα για την αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας και κατηγορεί συγκεκριμένη γερμανική ομάδα σκέψης για την απόφαση, ως συνήθως… απειλώντας.
Την ίδια ώρα όμως το γερμανικό ψήφισμα δεν έχει καμία σημασία για αυτόν και την Τουρκία, διατείνεται. Τότε φίλε Ταγίπ προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;
Ο μεγάλος σουλτάνος υποστηρίζει πως υπάρχουν ομάδες με επιρροή στη Γερμανία που συνωμοτούν κατά της Τουρκίας, γεγονός, κατ’ αυτόν, απαράδεκτο. Πέραν του κύκλου αυτού φταίνε και τα γερμανικά ΜΜΕ που αντιμάχονται τη δημοκρατική Τουρκία. Κάτι ξέρει αυτός που έχει όλους τους αντιπολιτευόμενους δημοσιογράφους μέσα για…αναψυχή.
Ο Ερντογάν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Χουριέτ αναφέρθηκε επίσης στα 3 εκ. Τούρκων που ζουν στην Γερμανία επιχειρώντας να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους αυτούς ως μοχλό πίεσης έναντι της γερμανικής κυβέρνησης. Επίσης υπογράμμισε πως η Άγκυρα θα αξιολογήσει την απόφαση του γερμανικού κοινοβουλίου και κατόπιν θα αποφασίσει τα αντίποινα κατά του Βερολίνου, μη αποκλείοντας και οικονομικές κυρώσεις, όπως άφησε να εννοηθεί.
Ο Ερντογάν δήλωσε επίσης πως θα ήθελε η καγκελάριος Μέρκελ να ήταν παρούσα στην ψηφοφορία ώστε να έβλεπε τι αυτή θα ψήφιζε. Εξέφρασε δε την απορία του πως, σε μια δημοκρατική χώρα όπως η Γερμανία, η καγκελάριος δεν κατάφερε να πείσει την κοινοβουλευτική της ομάδα να καταψηφίσει την απόφαση για την αρμενική γενοκτονία.
Για αυτό, προφανώς, ο ίδιος «απλοποιεί» τα πράγματα στην Τουρκία καταργώντας τη γνώμη.




hellasforce







Οι στρατιωτικές δαπάνες παγκοσμίως την τελευταία 25ετια (infographic)


us_soldiers_skia_flag
Οι παγκόσμιες τάσεις των στρατιωτικών δαπανών κατά τα τελευταία 25 χρόνια.
Παρά την αύξηση στις δαπάνες των ΗΠΑ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, οι στρατιωτικές δαπάνες στα έθνη των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ μειώθηκαν. Το 2015, το ΝΑΤΟ αντιπροσώπευε μόνο το 52% του συνόλου των παγκόσμιων στρατιωτικών δαπανών, παρά την εξάπλωση του ISIS και τη διακοπή των σχέσεων με τη Ρωσία.
Στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των εθνών του ΝΑΤΟ δεν πληρούν τις στρατιωτικές ανάγκες του 2% του προϋπολογισμού που απαιτεί η συμμαχία. Αυτή η μείωση στις στρατιωτικές δαπάνες της Δύσης γίνεται παράλληλα με την συνεχή αύξηση των αμυντικών προϋπολογισμών των χωρών εκτός ΝΑΤΟ.
Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο που αποτυπώνει το infographic είναι η συνεχής αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Κίνας. Το 1990, το Πεκίνο ξόδεψε 2 δισεκατομμύρια δολάρια για την άμυνα, ποσό ισοδύναμο με το 1,47% των συνολικών δαπανών παγκοσμίως.
Το 2015, ωστόσο, η Κίνα ξεπέρασε άλλα έθνη, φτάνοντας να είναι η δεύτερη χώρα με τις μεγαλύτερες αμυντικές δαπάνες παγκοσμίως (214.7 δισεκατομμύρια δολάρια), το 12,37% των συνολικών δαπανών παγκοσμίως.
Παρά τις συνεχείς αυξήσεις στις δαπάνες του Πεκίνου, όμως, η Κίνα εξακολουθεί να δαπανά μόνο το 1/3 των ετήσιων αμυντικών δαπανών των ΗΠΑ.





hellasforce

ΕΞΩ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


hellenic_navy
«Efes 2016» εσείς; «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2016» εμείς!
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 6 έως Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 θα διεξαχθεί η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 16» στην περιοχή του Αιγαίου, στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των μονάδων του ΠΝ, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.
Κύριος αντικειμενικός σκοπός της άσκησης είναι η διατήρηση και προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής εκπαίδευσης και ετοιμότητας των μονάδων, ενώ προβλέπεται η εκτέλεση πολλαπλών αντικειμένων στο πλαίσιο της διακλαδικής συνεργασίας με τους άλλους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και η δοκιμή ειδικών σχεδίων και η εφαρμογή πειραματικών και καινοτόμων τακτικών.
Στην παρουσίαση της άσκησης την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Βάσης Υποβρυχίων στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας, παρέστη ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ.





hellasforce

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ Μ1 ABRAMS
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ.
-ΚΙΝΔΥΝΟΣ 1ΟΣ:
ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ 1Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΙΣΘΩΝ , ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ-ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ.
ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΣΩΜΑΤΑ-ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.
-ΚΙΝΔΥΝΟΣ 2ΟΣ:
ΤΟ 2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΜΕΣΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΩΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΟ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ;
ΤΟ 2012 ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΟΤΕ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ,ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΟΑΡΜΕΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΟΝΙΜΗ ΡΩΣΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ 3ΟΣ:
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΦΑΛΑΓΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ –ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ.
ΚΙΝΔΥΝΟΣ 4ΟΣ:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΙΟΥ 2015 , ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ :
1Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
4Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 4Ο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ 11Ο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ (ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ).
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
-ΟΙ ΗΠΑ (ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΡΜΑΤΑ Μ1 ABRAMS ΑΠΟ ΤΟ 2012.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΡΕΟΚΩΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;
ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΦΕΔΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΡΜΑΤΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κυβέρνηση!


dragasakis1
Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο και παιχνίδια κινδύνου στην πλάτη του Ελληνικού λαού: «Κυβερνούσαμε με ορίζοντα ημέρας, εβδομάδας, μήνα»
Μπορούμε πλέον να σχεδιάσουμε σε ευρύ ορίζοντα και έχουμε μπει σε φάση σχετικής σταθεροποίησης αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης στην Αυγή της Κυριακής υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση άντεξε και επιβεβαίωσε τη συνοχή και την αντοχή της μέσα σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες.
«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χιλιάδες συμπολίτες μας εξακολουθούν να ζουν σε συνθήκες ακραίας ανασφάλειας εξαιτίας μεγάλης ανέχειας, χρόνιας ανεργίας ή υπερχρέωσης. Όμως, ενώ μέχρι τώρα είχαμε να κάνουμε μόνο με προβλήματα και κινδύνους, από εδώ και πέρα, εκτός από αυτά, αρχίζουμε να διαθέτουμε και ουσιαστικές δυνατότητες για την αντιμετώπισή τους. Ενώ από την αρχή της κρίσης τα προβλήματα ήταν σε τροχιά συνεχούς επιδείνωσης, πλέον έχουμε μπει σε φάση σχετικής σταθεροποίησης ή και μικρής βελτίωσης σε κάποια από αυτά» αναφέρει.
«Ενώ πέρυσι ήμαστε μόνοι απέναντι στην Ευρώπη και τους θεσμούς της, τώρα πολλοί είναι αυτοί που αναγνωρίζουν το δίκιο μας, άλλοι στα λόγια έστω, άλλοι και στην πράξη. Ενώ μέχρι τώρα κυβερνούσαμε, ας το πω σχηματικά, με ορίζοντα ημέρας, εβδομάδας, μήνα, πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε σε ευρύ ορίζοντα, και για τις επόμενες ημέρες και για τους επομένους μήνες και για τα επόμενα χρόνια» υπογραμμίζει ο κ. Δραγασάκης.
Στην ερώτηση αν οι συνθήκες σχετικής σταθεροποίησης, όπως τις χαρακτηρίζει, θα μπορούσαν να ανατραπούν ή να υπονομευθούν από τη στάση διαπλεγμένων συμφερόντων ή δυνάμεων της αντιπολίτευσης ο κ. Δραγασάκης επισημαίνει πως αυτό το επεδίωξαν με τη στρατηγική της αριστερής παρένθεσης αλλά απέτυχαν σε όλες τις παραλλαγές της.
«Τον πολιτικό χρόνο που κερδίσαμε και τις δυνατότητες που δημιουργήσαμε δεν μας τις χάρισε κανείς. Τις κατακτήσαμε διότι ο λαός, παρά τα εύλογα ερωτήματα και τις ανησυχίες του, έδειξε κατανόηση και υπομονή∙ διότι η κυβέρνηση άντεξε και επιβεβαίωσε τη συνοχή και την αντοχή της μέσα σε πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες∙ διότι υλοποιήσαμε όλα τα αναγκαία μέτρα, πολλά από τα οποία ήταν πέρα ή και αντίθετα από τις δικές μας επιλογές, ώστε να διασφαλίσουμε την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων μέχρι και το 2018. Επίσης γιατί επιτύχαμε να έχουμε από τώρα έναν δεσμευτικό οδικό χάρτη για το χρέος, που, αν και απέχει από το να συνιστά τη ριζική λύση που θα θέλαμε, εν τούτοις δημιουργεί ένα πλαίσιο με μικρότερες αβεβαιότητες σε σχέση με πριν.
Επομένως οι κραυγές των διαπλεκομένων συμφερόντων και τα αιτήματα του κ. Μητσοτάκη για πτώση της κυβέρνησης είτε θα εγκαταλειφθούν άδοξα είτε θα θυμίζουν ολοένα και περισσότερο στρατηγικές πόλωσης, διαρκούς έντασης, ακόμη και θεσμικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης, τις οποίες εφαρμόζουν αντιδραστικές δυνάμεις σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Μια τέτοια στρατηγική όμως πιστεύω, θα βρει αντιστάσεις ακόμη και στο εσωτερικό της Ν.Δ. και σίγουρα από την πλειονότητα της κοινωνίας».
Ο κ. Δραγασάκης ανέφερε ακόμη πως τόσο τα κριτήρια όσο και οι διαδικασίες της αξιολόγησης των διοικήσεων των τραπεζών «ήταν αποτέλεσμα επιβολής», και ανέφερε πως ήδη η κυβέρνηση εργάζεται για την αλλαγή τους.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!


greece_sold
ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΔΕΚΟ ΣΤΟΥΣ «ΓΥΠΕΣ»!
ΔΕΗ, ΕΑΣ, ΟΣΕ, ΜΕΤΡΟ, ΔΕΣΦΑ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», ΕΑΒ, ΕΛΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΛΙΣΤΑ.
Το κόλπο για να αποκτήσουν μετοχές και να μετέχουν στο ΔΣ (χωρίς ούτε 1 ευρώ) εξαγοράζοντας «κόκκινα» δάνεια, για τα οποία ούτως ή άλλως εγγυάται το Δημόσιο.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Ιερή κρίση» σε Οινούσσες και Παναγιά; Ας είμαστε έτοιμοι για καλό και για κακό…


oinousses_papades_turkey
Το νησάκι Παναγιά δίπλα στις Οινούσσες έχει γίνει γνωστό στο πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα.
Αιτία οι διαρκείς προκλήσεις των Τούρκων πάνω απ΄ αυτό. Οι υπερπτήσεις που έκανε η τουρκική αεροπορία ακόμη και τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας το έφεραν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μαζί και τις Οινούσσες.
Το τουρκικό “παραμύθι” γνωστό από το 1996 με την κρίση των Ιμίων. Όποια σπιθαμή ελληνικού εδάφους στο Αιγαίο δεν αναφέρεται ονομαστικά σε συνθήκες οι Τούρκοι την “βάφουν γκρίζα” και τη διεκδικούν.
Στις Οινούσσες και στην Παναγιά παίζουν το ίδιο άθλιο παιχνίδι. Το ερώτημα που απασχολεί την Αθήνα είναι πως θα το αντιμετωπίσει.
Το θέμα επανέρχεται γιατί όπως πληροφορηθήκαμε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις 12 Ιουνίου θα πάει στις Οινούσσες. Λίγες ημέρες μετά στις 20 Ιουνίου ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος θα κάνει λειτουργία στο στο ξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στο νησάκι Παναγιά, για την εορτή του Αγίου Πνεύματος.
Που είναι το πρόβλημα θα αναρωτηθείτε πολύ σωστά.
Πουθενά είναι η πιο φυσιολογική και λογική απάντηση. Επειδή όμως έχουμε να κάνουμε μ΄ έναν γείτονα ο οποίος πάντα λειτουργούσε με βάση το παράλογο, αγνοώντας τελείως την νομιμότητα και τις διεθνείς συνθήκες θα πρέπει κάπως να…οργανωθούμε. Με δεδομένο ότι ο Ερντογάν έφθασε στο σημείο να θέσει θέμα στον Τσίπρα επειδή δημοτικός σύμβουλος της Λέρου σήκωσε ελληνική σημαία στο Φαρμακονήσι, θα είναι μάλλον αναμενόμενο ότι η Άγκυρα θα αντιδράσει στο αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμά μας να πηγαίνουν ιερείς στα νησιά μας.
Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι όποια κίνηση κι αν γίνεται από οποιονδήποτε αυτή τη περίοδο καλό θα είναι να γίνεται σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία μ΄ όσους έχουν να παίξουν ρόλο στην υπόθεση αντιμετώπισης της τουρκικής προκλητικότητας. Μεμονωμένες πρωτοβουλίες χωρίς να έχουν ενημερωθεί ΥΠΕΘΑ και ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν βοηθούν στα εθνικά θέματα αλλά μπορεί να δώσουν στους “απέναντι” αφορμές για να προκαλέσουν ξανά και σκληρά. Καλό θα είναι να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις απειλές με κατάλληλη προετοιμασία.
Έχουμε γράψει κι άλλες φορές ότι τα μαθήματα που μας δόθηκαν στη κρίση των Ιμίων πρέπει να τα “ξαναδιαβάσουμε”. Να θυμηθούμε ποια ήταν τα λάθη μας που έγιναν “εν θερμώ” και έδωσαν στην Άγκυρα την ευκαιρία να έχει εκείνη την πρωτοβουλία των κινήσεων στην κλιμάκωση της κρίσης. Ας μην την ξαναπάθουμε.




hellasforce

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΒΟΟΥΝ!!!


end_days

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ! ! !


alexis-tsipras3g
«Αιφνιδιασμός Τσίπρα με απλή αναλογική!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει ποιοι εισηγούνται στον Πρωθυπουργό να ανατρέψει το σκηνικό.
Στο σχέδιο θέσεων για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρνει στη δημοσιότητα η «R», αναφέρεται ρητά ότι στόχος του κυβερνώντος κόμματος είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, υπέρ της οποίας τάσσεται ανοικτά και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, στην κυβέρνηση «εξετάζουν και το ενδεχόμενο να προτείνουν εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό, στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης».
374x540_76bc89ac2a45cf8d77673593deaf792b

Αποκάλυψη: Το «ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ» είναι εδώ!!!


1-18-16-number-beast
Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι κάποτε θα ερχόταν. Σε όλο τον κόσμο, οι κυβερνήσεις και οι μεγάλες εταιρίες μας σπρώχνουν προς ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των πραγμάτων. Επιμένουν ότι ο νέος αυτός τρόπος θα είναι πιο ασφαλές και πιο αποτελεσματικός. Μας λένε ότι πρέπει να καλοδεχτούμε τις νέες τεχνολογίες και να είμαστε ανοικτοί σε νέους τρόπους αγοράς και πώλησης.
Και μας διαβεβαιώνουν ότι οι νέες μέθοδοι εξακρίβωσης των ταυτοτήτων, που σύντομα έρχονται και στην Ελλάδα, δεν θα είναι παρεμβατικές και θα επιτρέψουν στην ανθρωπότητα να πατάξει εγκληματίες, όπως τους πλαστογράφους ταυτοτήτων, τους φοροφυγάδες και τους τρομοκράτες. Αλλά θα μπορούσε, ωστόσο, να κρύβεται κάτι διαφορετικό πίσω από αυτό το δήθεν ενδιαφέρον για την ασφάλεια των πολιτών; Και γιατί αίφνης προωθούνται σε τέτοιο βαθμό τεχνολογίες που προετοιμάζουν το «χάραγμα του θηρίου»;
Αυτή την εβδομάδα, μάθαμε ότι προτείνεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση μια νέα μορφή ταυτοποίησης που αφορά το Διαδίκτυο. Και αναμφίβολα, το άκουσμα αυτής της πρότασης προκαλεί εκατοντάδες ερωτήματα και σενάρια τρόμου…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτείνει μια κυβερνητική ταυτότητα που αφορά τη χρήση του Διαδικτύου, η οποία θα εξαλείψει κυριολεκτικά τόσο την on-line προστασία της ιδιωτικής ζωής, όσο και την ελευθερία του λόγου!
Με αιχμή του δόρατος τον πρώην πρωθυπουργό της Εσθονίας και κομμουνιστή Andrus Ansip, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε ένα σχέδιο εγγράφου που περιγράφει την εν λόγω προτεινόμενη ηλεκτρονική ταυτότητα, που όχι μόνο θα επιτρέψει στην ΕΕ να παρακολουθεί τι λέμε on-line, αλλά και τι αγοράζουμε!
Πρόκειται να εισαχθεί αρχικά σε δοκιμαστικό στάδιο στάδιο, ωστόσο όταν υιοθετηθεί από αρκετούς ανθρώπους τότε θα είναι πολύ εύκολο για την Ευρωπαϊκή Ένωση να καταστήσει τη χρήση της υποχρεωτική και για όλους τους άλλους. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ που περιγράφει αυτό το νέο πρόγραμμα…
«Αναγνωρίζεται ότι ένα πλήθος συνδυασμών ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Ωστόσο, η συχνή πρακτική χρησιμοποιώντας ένα προφίλ σε κάποια πλατφόρμα για να αποκτηθεί πρόσβαση σε μια σειρά από ιστοσελίδες και υπηρεσίες περιλαμβάνει συχνά αδιαφανείς συναλλαγές και στοιχεία μεταξύ των διαφόρων διαδικτυακών πλατφορμών και ιστοχώρων. Ως λύση, προκειμένου να διατηρηθεί η αναγνώριση στοιχείων ως απλή και ασφαλής, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι σε θέση να επιλέγουν τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να προσδιορίσουν την ταυτότητα τους. Ειδικότερα, οι online πλατφόρμες θα πρέπει να δέχονται διαπιστευτήρια που έχουν εκδοθεί ή αναγνωριστεί από τις εθνικές δημόσιες αρχές, όπως οι ηλεκτρονικές ταυτότητες, οι εθνικές ταυτότητες, ή οι τραπεζικές κάρτες».
Ως εκ τούτου ποιά θα είναι μια μελλοντική μορφή ταυτοποίησης στοιχείων, που θα θεωρείται απόλυτα ασφαλής σύμφωνα με τα νέα δεδομένα;
Μία απλή φωτογραφία ταυτότητας είναι πλέον πολύ εύκολο να χαθεί ή να κλαπεί. Συνεπώς για να γίνει η ταυτοποίηση ακόμα πιο ασφαλής, πολλοί δικηγόροι προτείνουν ήδη να βρεθεί τρόπος για να γίνεται η ταυτοποίηση σε ένα μόνιμο μέρος του προσώπου. Και ο τρόπος που φυσικά προτείνεται είναι με την εμφύτευση μικροτσίπ. Κάτι το οποίο συμβαίνει ήδη παγκοσμίως στα κατοικίδια ζώα, και μάλιστα πρόσφατα μια έκθεση του NBC News προώθησε την ιδέα ότι όλοι θα ήταν καλό να κάνουμε το ίδιο στα παιδιά μας στο προσεχές μέλλον. Και πάντοτε για λόγους ασφαλείας…
Μπορεί κάποιοι να μην επιτρέψουν ποτέ κάτι τέτοιο να συμβεί στην οικογένειά τους, ωστόσο υπάρχουν πολλοί άλλοι εκεί έξω που προσμένουν με ενθουσιασμό το «πάντρεμα» του ανθρώπου με την τεχνολογία.
Ο Elon Musk, δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Tesla και SpaceX, υποστηρίζει οι άνθρωποι πρέπει να γίνουν cyborgs, έτσι ώστε να μην φτάσουν σε σημείο να αδυνατούν να ακολουθήσουν την τεχνολογική εξέλιξη και τη νοημοσύνη των ρομπότ. Ο Musk, δήλωσε ότι η τεχνητή νοημοσύνη προοδεύει και γι αυτό το λόγο οι άνθρωποι θα πρέπει να αυξήσουν τη δύναμη του εγκεφάλου τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας, έτσι ώστε να μην μετατραπούν σε… κατώτερο είδος!
Ο ίδιος υποστήριξε την ιδέα τοποθέτησης ενός «στρώματος νευρώνων» – ένα νέο ηλεκτρονικό στρώμα του εγκεφάλου που θα μας επιτρέψει την άμεση πρόσβαση σε online πληροφορίες! Θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ ότι θα «κατεβάζαμε» μια ολόκληρη σειρά από εγκυκλοπαίδειες στον εγκέφαλό μας σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα; Κι όμως όλα αυτά δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, αλλά αποτελούν σχέδια για το μέλλον!






hellasforce

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!


81f6b70b5aee50dad5760baa0533168b_XL
Ο Περιορισμός των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στα δημόσια σχολεία, είναι μέσα στα προγράμματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, διά την εφαρμογήν της Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι Χαζαρο-Εβραίοι Κοσμοκράτορες της παρέας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μισούν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που ίστανται εμπόδιο στα σχέδιά τους.
Σε λίγο χρόνο θα δούμε να δυναμιτίζουν την Ακρόπολη των Αθηνών με τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης, και όλους τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς χώρους, χρησιμοποιώντας τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρομετανάστες.
Γιαυτό τους φέρνουν εδώ…………….
Βλέπε Παλμύρα, Αρχαία Βαβυλώνα, κ.λ.π.
Υπενθυμίζω το ρηθέν υπό του Εβραίου ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, συμβούλου του Παντοκράτωρα Χάζαρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να χτυπήσουμε τους Έλληνες, στη γλώσσα, Πολιτισμό, Ιστορία, ήθη-έθιμα, κ.λ.π.
Για το σκοπό αυτό, για να πλήξουν τη γλώσσα των Ελλήνων, βρήκαν πρόθυμους εκτελεστές του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, τους Σιωνιστές επιτελείς του Υπουργείου Παιδείας, και τη όλη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η Αντιπολίτευση συλλήβδην, δεν θα είχε καμία αντίρρηση!!!!!!!!!!!
Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, έκλεισαν τις Τράπεζες, έκοψαν μισθούς & συντάξεις, κ.λ.π.
Τέτοιες εχθρικές ενέργειες από «συμμάχους» & «εταίρους», είναι πρωτοφανείς.
Βρήκαμε και εμείς τους Χαζαρο-Εβραίους να κάνουμε «φίλους», «συμμάχους» «εταίρους».
Βάλαμε έχιδνα στο κόρφο μας, λέει ο Λαός!!!
Που αλλού θα εύρισκαν πρόθυμους υπαλλήλους προδότες του Ελληνισμού;;;;;;;;;;;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, θα μας τα πάρουν όλα. Θα μας τα γκρεμίσουν όλα…………..
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ





hellasforce

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΗΜΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ!!!





Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία από την είδηση που μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα το αραβόφωνο Αλ Τζαζίρα, ότι ο Πούτιν εν όψει μαζικής επίθεσης του συριακού καθεστώτος στο κέντρο του ISIS αποφάσισε να στείλει επίλεκτες ειδικές δυνάμεις για να ενισχύσει τον συριακό στρατό.

Το σχέδιο αυτό του Ρώσου προέδρου αποκάλυψε ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Andrey Fyodorov, με την υπογράμμιση ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι αποφασισμένος να χτυπήσει καίρια τους Τζιχαντιστες στην ίδια τους τη πρωτεύουσα, την Ράκκα. 

Τα νέα αυτά ρωσικά στρατιωτικά τμήματα αναμένεται να αφιχθούν στη Συρία αυτές τις μέρες και να ριχτούν αμέσως στις μάχες που δίνει ο συριακός στρατός κατά των Τζιχαντιστών. 

Ο βασικός στόχος του Πούτιν είναι να κερδηθεί όσο είναι δυνατόν περισσότερο έδαφος ούτος ώστε όταν θα αρχίσουν οι νέες συνομιλίες για την επίλυση του συριακού, οι δυνάμεις του να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για τις διαπραγματεύσεις. 


Η Αρκούδα δεν αστειεύεται! 

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr4






volcano times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομπάμα :Να είσαστε έτοιμοι για ηλεκτρομαγνητική επίθεση(EMP)για κατασκευασμένες πανδημίες,μαζικούς σεισμούς και στρατιωτικό νόμο!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

 





 
Στις 31 Μαΐου, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα ,πήρε χρόνο από πολύ πολυάσχολο πρόγραμμά του,για να παραδώσει σε μια διεύθυνση του εθνικού κέντρου συντονισμού της FEMA,την απάντηση της
Ουάσιγκτον για να τονίσει στους Αμερικανούς πολίτες να πρετοιμάζονται για επικείμενη καταστροφή και σχέδιο έκτακτης ανάγκης για οποιοδήποτε δεδομένο σενάριο, που θα μπορούσε να φέρει μεγάλο πρόβλημα στο εγγύς μέλλον.

Τι μπορεί να γνωρίζει ο Πρόεδρος που δεν ξέρουμε και μας προετοιμάζει;Υπάρχει προειδοποίηση από τους σεισμολόγους για μεγάλο σεισμό στη Δυτική ακτή,που μπορεί να φέρει τσουνάμι,στα Δυτικά ή ακόμα και στις ανατολικές ακτές.

Υπάρχει το σενάριο με την πτώση μετεωρίτη,η Ισλαμική τρομοκρατία,μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση, που μπορεί να «ρίξει» το ηλεκτρικό δίκτυο,ο κυβερνοπόλεμος,η οικονομική κατάρρευση και οι κοινωνικές ταραχές που θα επιφέρει,και η επιβολή του στρατιωτικού νόμου.
Μακάρι να ήταν μόνο αυτά. Είμαστε επίσης σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο σημαντικής 
ηφαιστειακής έκρηξης, ή τη δυνατότητα μιας κατασκευασμένης πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Ομπάμα δεν δίστασε να αναφερθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και ότι τα καταφύγια της FEMA πρέπει να είναι έτοιμα για να καταφύγουν εκεί οι Αμερικανοί πολίτες.Βέβαια αυτά τα καταφύγια είναι στρατόπεδα εγκλεισμού αφού κλειδώνονται απέξω.












volcano times

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!Επίσημη πρώτη ανακοίνωση του Ρώσου πρέσβη στο ΝΑΤΟ!!!Που θα χτυπήσει η Ρωσία!!!Ολες οι τελευταίες πληροφορίες απο τα μέτωπα φωτιά!!!Την νύχτα μέρα έκαναν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!







Που θα χτυπήσει η Ρωσία;
Επίσημη πρώτη ανακοίνωση του Ρώσου πρέσβη στο ΝΑΤΟ,πως »η Ρωσία ετοιμάζει στρατιωτική απάντηση κατά της νατοικής συμμαχίας»,όλες οι τελευταίες πληροφορίες απο τα μέτωπα φωτιά..την νύχτα μέρα έκαναν ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στην Συρία(video). 

Είμαστε εν αναμονή,μεγάλων εξελίξεων,σε όλο το μέτωπο της στρατιωτικής αντιπαράθεσης ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ,καθώς τα σημάδια πληθαίνουν,πως η Ρωσία ετομάζει στρατιωτική απάντηση στην προσπάθεια του ΝΑΤΟ,να την περικυκλώσει.Πριν λίγο,ο Ρώσος πρέσβης στο ΝΑΤΟ,Alexander Grushko(φώτο)δήλωσε πως»πλέον το ΝΑΤΟ,χρειάζεται να λάβει,όχι μόνο πολιτική αλλά και στρατιωτική απάντηση στις προκλήσεις του απέναντι στην ρωσική ομοσπονδία».Παράλληλα,πυκνώνουν οι πληροφορίες,από σερβικές πηγές που διαθέτουν άμεση πρόσβαση στο περιβάλον του Ρώσου προέδρου,πως ετοιμάζεται από την Ρωσία,στρατιωτική πολυμετωπική απάντηση,η οποία θα περιλμβάνει τον γεωγραφικό χώρο από την Βαλτική έως την Μέση ανατολή.Αυτό είναι και το αντικείμενο των συνεχόμενων επαφών του Β.Πούτιν με την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. 

Υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο,της μαζικής στρατιωτικής εμπλοκής της Μόσχας στην Συρία και ήδη τα τελευταία 24ωρα,ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη Il-76,μεταφέρουν επιπλέον ειδικές δυνάμεις στην Λατάκια,οι οποίες και λαμβάνουν μέρος στις επιχειρήσεις της Ράκκας.Χθές βράδυ(βλ.βίντεο),ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη,έκαναν την νύχτα μέρα στην Συρία,εξαπολύοντας πλέον των 100 αεροπορικών επιδρομών,σε Χαλέπι,Ράκκα,Χομς,Ιλντίμπ και Νταραά στα νότια της χώρας.Η Ρωσία δεν έχει επιλογές.Αν δεν αντιδράσει ασύμετρα,στην περικύκλωση του ΝΑΤΟ,τότε αυτό θα σημάνει την γεωπολιτική της ομηρία και οι κόποι τόσων ετών για την επαναφορά της στην διεθνή σκηνή ως υπερδύναμη,θα πάνε χαμένοι…










volcano times