Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Οι αλβανικές αρχές δεν επέτρεψαν 6 Έλληνες δημοσιογράφους να παραστούν στο μνημόσυνο του Κατσίφα


Έξι μήνες μετά τη δολοφονία του μέλους της ελληνικής μειονότητας Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χωριό Βουλιαράτες έγινε τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής  του. Εν τω μεταξύ, στο συνοριακό σημείο διέλευσης, στην Κακαβιά, η αλβανική πλευρά αρνήθηκε την είσοδο σε 22 Έλληνες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Ξύπνα Αλβανέ»/"Zgjohu Shqiptar!"

Τούρκοι στρατηγοί εισηγούνται στον Ερντογάν «λύση» Κριμαίας στην Κύπρο


Σενάρια προσάρτησης των κατεχομένων εξετάζουν οι Τούρκοι για την Κύπρο.
Αυτό εισηγούνται «θερμοκέφαλοι» Τούρκοι στρατηγοί στον Ερντογάν, ώστε να αποτραπούν τα αρνητικά για την Τουρκία δεδομένα στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews.

Τρομάζει ο ρυθμός αύξησης των αυτοκτονιών στα χρόνια της κρίσης


Τρομάζει ο ρυθμός αύξησης των αυτοκτονιών στα χρόνια της κρίσης

Tο 2014 είναι το έτος με τις περισσότερες αυτοκτονίες στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας και αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκτονιών, ανά έτος, από το 2008 έως και το 2016. Αποτυπώνουν, επίσης, την εξέλιξη των αυτοκτονιών ανά φύλο και ηλικιακή ομάδα.

Αμερικανικά αεροπλανοφόρα απειλεί να πλήξει το Ιράν


Αμερικανικά αεροπλανοφόρα απειλεί να πλήξει το Ιράν
Αμερικανικά αεροπλανοφόρα απειλεί να πλήξει το Ιράν. Σύμφωνα με δήλωση υψηλόβαθμου διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης η παρουσία των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή του Κόλπου συνιστούσε παλιά απειλή, όμως σήμερα οι δυνάμεις αυτές αποτελούν στόχο.

Τι αποκαλύπτει πρώην τεχνικός της NASA για το Αιγαίο και την απόκρυφη γεωμετρία του Ελλαδικού χώρου! (Εικόνες)


13 ΜΑΪ́ 20

Ένας πολύ προηγμένος πολιτισμός είχε υπάρξει στη Γη, 65.000 περίπου χρόνια πριν, 
έχει υποστηρίξει ο συγγραφέας Maurice Chatelain, πρώην τεχνικός της NASA.
Θεωρείται ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας των «αρχαίων εξωγήινων», δηλαδή πως επισκέπτες από το διάστημα βοήθησαν την ανθρωπότητα με προηγμένες πληροφορίες στα μαθηματικά, την ηλεκτρική ενέργεια και την αστρονομία στο απώτατο παρελθόν.

ΙΓΝΑΤΙΟΥ : Οι Αμερικανοί είπαν στον Ερντογάν να φύγει από την κυπριακή ΑΟΖ: Τα παιγνίδια πολέμου…



Στιγμιότυπο από τουρκική άσκηση στην ανατολική Μεσόγειο. Φωτογραφία via Twitter, @tcsavunma


Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η διεθνής κοινότητα, με πρώτη την αμερικανική υπερδύναμη, κάνει ενέργειες προς την πλευρά της Τουρκίας για να την πείσει να τερματίσει τα «παιγνίδια πολέμου» στην ανατολική Μεσόγειο και να σταματήσει το άνευ προηγουμένου «μπούλιγκ» εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σήμερα στη Βουλή η 13η σύνταξη...


Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, το οποίο θα περιλαμβάνει και την...
13η σύνταξη αλλά και τις μειώσεις του ΦΠΑ.

ΝΔΤ...


Δύο εβδομάδες πριν τις ευρωκάλπες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως "έσκασε", προσπαθώντας να "κουκουλώσει" το πρόγραμμα και τις θέσεις της ΝΔ

Στην πορεία για τις ευρωεκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε αμφισβητώντας το 8ωρο, στη συνέχεια αμφέβαλε για τη...

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 22-12

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 22-12
Γενική οδηγία επιβίωσης 8-11



Προετοιμασία για επιβίωση σε
Εξαιρετικά Αντίξοες Συνθήκες (Ε.Α.Σ.),
φυσικές και κοινωνικές.








Πρόλογος.

Το ΕΕ 22-12 είναι μια καταγραφή και συστηματοποίηση οδηγιών με θέμα την προετοιμασία και την επιβίωση σε Εξαιρετικά Αντίξοες Συνθήκες. Το εγχειρίδιο χωρίζεται σε δύο μέρη: τη Γενική οδηγία επιβίωσης 8-11 και τις Συμπληρωματικές και Ειδικές οδηγίες επιβίωσης. Αυτό γίνεται γιατί θεωρείται απαραίτητο να κυκλοφορήσει και να γίνει καταλληπτό το περιεχόμενο της Γενικής οδηγίας επιβίωσης σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Το εγχειρίδιο αυτό δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε ειδικευμένο προσωπικό: απευθύνεται κυρίως σε ανειδίκευτους πολίτες. Η Γενική οδηγία όμως, δεν έιναι ένα είδος περίληψης, ανιθέτως είναι μια ανάπτυξη της κεντρικής ιδέας, την οποία βάζοντας σε εφαρμογή, μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για επιβίωση και τελικά να επιβιώσει κάτω από πρωτόγνωρες κι εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Οι Συμπληρωματικές και Ειδικές οδηγίες, απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν ήδη προχωρήσει στην εφαρμογή όσων αναφέρονται στη Γενική οδηγία.