Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κυβέρνηση: «Ο Μητσοτάκης υποστηρίζει το ΔΝΤ ενάντια στη χώρα του»


megaro_maximou
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι υποστηρίζει «σθεναρά» το ΔΝΤ «ενάντια στη χώρα του», εξαπέλυσε η κυβέρνηση, λίγη ώρα μετά την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, όπου κάλεσε την κυβέρνηση να μη χρησιμοποιήσει «επικοινωνιακά» τη διαρροή του διαλόγου Τόμσεν – Βελκουλέσκου ως «άλλοθι» για τα λάθη της.
«Ο κ. Μητσοτάκης άργησε μερικές ώρες να αντιδράσει αλλά τελικά κατέληξε να πάρει τη γνωστή και αναμενόμενη θέση: την σθεναρή υποστήριξη του ΔΝΤ ενάντια στη χώρα του. Επί της ουσίας των σημερινών αποκαλύψεων φυσικά, απόλυτη σιωπή», αναφέρει δηκτικά σε ανακοίνωσή του η γενική γραμματεία του πρωθυπουργού.
Το Μέγαρο Μαξίμου επιτέθηκε και στην αναφορά που έκανε ο κ. Μητσοτάκης στη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ, που φανερώνει ότι μόλις το 5,5% δηλώνει ικανοποιημένο από τις έως τώρα επιδόσεις της κυβέρνησης.
«Όσο για τις δημοσκοπήσεις για τις οποίες χαίρεται, προέρχονται από τους ίδιους που έδειχναν σταθερό προβάδισμα της ΝΔ, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου», αναφέρει η κυβέρνηση.




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου