Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Βόμβα από Τουρκία: Το Αιγαίο μας ανήκει... aigaio


Η ώρα που οι Τούρκοι θα κατηγορήσουν τους Έλληνες ότι παραβιάζουν το Αιγαίο δεν είναι και πολύ μακριά καθώς η Τουρκία υποστηρίζει ότι δεν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο εν λόγω σημείο και ότι όλα αυτά είναι παραμύθια!
Η εφημερίδα VATAN, έγραψε ξεκάθαρα ότι οι Τούρκοι έχουν δικαιώματα στο Αιγαίο, σε δημοσίευμα που υποτίθεται θα αποκάλυπτε τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία των Υπουργών Εξωτερικών Ρωσίας-Τουρκίας.

Ακολοθούν οι απαράδεκτοι τίτλοι σε άρθρα τουρκικών ιστοσελίδων:
«Η Ελλάδα υποστήριξε τη Ρωσία στο επεισόδιο με το αεροσκάφος», «Η Ελλάδα που είναι μέλος του ΝΑΤΟ υποστήριξε τη Ρωσία στην κρίση με το αεροσκάφος», «Ελλάδα: το Su-24 χτυπήθηκε σε συριακό εναέριο χώρο».
Τέλος, η VATAN, υποστήριξε ότι ο Ρώσος ΥΠΕΞ, ρώτησε τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών «γιατί μέχρι σήμερα δεν ανοίχθηκαν πυρά στα ελληνικά αεροσκάφη, κατά τις καθημερινές παραβιάσεις στο Αιγαίο». «Διότι με την Ελλάδα έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, χάρη στους οποίους μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις. Για το λόγο αυτό προτείνω να υπάρχουν και μεταξύ μας συνεχώς ανοιχτοί δίαυλοι» αναφέρει πως ήταν η απάντηση του Τσαβούσογλου.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου