Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι πολιτικοί της Ελλάδος


gr
Λόγω των απωλειών του Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σε βουλευτές άφησε άδειες θέσεις τις οποίες κοίταξαν να καλύψουν δημιουργώντας ένα νέο πολιτκό σχήμα.
Η προσπάθεια αυτή έγινε με σκοπό, η κοινωνική και πολιτική διαφθορά να εξαληφθεί, αναπτερώνοντας το ηθικό των Ελλήνων και προσπαθώντας να τους δημιουργήσει ένα αίσθημα σιγουριάς.
Οι πολλές πολιτικές αυθαιρεσίες που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια από πολιτικούς
ισοπέδωσαν το Σύνταγμα και τους νόμους δημιουργώντας άσχημα συναισθήματα στους Έλληνες πολίτες, σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
Αυτά που ισχυρίζονται οι συντελεστές της ΈΝΩΣΗ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ είναι ότι η οικονομική κρίση δεν ήταν αποτέλεσμα κακής διαχείρησης αλλά αξιόποινων πράξεων των πολιτικών.
Η γνώμη που ακόμα στηρίζουν είναι πως δεν αναγνωρίζεται η τρόϊκα σαν νόμιμο όργανο της Ε.Ε και είναι τελείως αντισυνταγματική παραβιάζοντας τους ελληνικούς νόμους. Αυτές οι θέσεις και πολλές ακόμα οι οποίες είναι βάσιμες εκφράζονται από αυτή την ΈΝΩΣΗ-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ λέγοντας πως όταν θα μπουν μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα τις εφαρμόσουν στο ακέραιο προς το συμφέρον της χώρας μας και των πολιτών.





voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου