Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Η Γερμανία Στέλνει Νέα Ειδική Στρατιωτική Ενίσχυση στη Συρία… Αιτία Πολέμου για τη Ρωσία


ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ…
Λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόφαση της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής να εγκρίνει την ανάπτυξη στρατού της στη Συρία για να πολεμήσουν ενάντια στους τρομοκράτες της Daesh τρομοκράτες (η επίσημη εκδοχή, γιατί ανεπίσημα στέλνονται ως βοήθεια στη Συμμαχία – ΗΠΑ, ΝΑΤΟ – ενάντια στον Άσαντ και τη Ρωσία)….
Τώρα οι γερμανικές αρχές, επικαλούμενες περίπτωση κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ετοιμάζονται να στείλουν στη Συρία την Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων (KSK). Την είδηση αποκάλυψαν η Γερμανίδα υπουργός Άμυνας, Ursula von der Leyen και ο Αρχηγός του Επιτελείου Bundeswehr, Volker Wieker.
Η KSK είναι μια ελίτ μονάδα του Γερμανικού στρατού σχεδιασμένη για να εκτελεί ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στρατηγικού ενδιαφέροντος, οι οποίες δεν μπορούν να εκπληρωθούν από συμβατικές μονάδες. Οι στρατιώτες της KSK έχουν ειδικά επιλεγεί και εκπαιδευτεί. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διάσωση απειλούμενων ή αιχμάλωτων Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό ή να συλλάβουν τα άτομα που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου σε περιοχές συγκρούσεων.
Την Παρασκευή, η γερμανική ομοσπονδιακή βουλή ψήφισε υπέρ της ανάπτυξης των 1.200 Γερμανών στρατιωτών στη Συρία για να πολεμήσουν εναντίον των τρομοκρατών Daesh. Η αποστολή θεωρείται αμφιλεγόμενη από μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της Γερμανίας και ορισμένους πολιτικούς με αφορμή την ενδεχόμενη αύξηση της πιθανότητας τρομοκρατικών επιθέσεων σε γερμανικό έδαφος.
Στο πλαίσιο της αποστολής, η Γερμανία σχεδιάζει επίσης να στείλει στη Συρία μέχρι και έξι αεροσκάφη επιτήρησης Tornado, καθώς και μια φρεγάτα για την υποστήριξη του γαλλικού αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle, που έχει αναπτυχθεί στην ανατολική Μεσόγειο.
Μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης που μπορεί να απαιτήσει τη συμμετοχή των KSK θα μπορούσε να είναι η διάσωση των πιλότων από τα χέρια των τρομοκρατών Daesh σε περίπτωση που ένα από τα αεροπλάνα Tornado συντριβεί (μήπως η Γερμανία σε συνδυασμό με τις ΝΑΤΟΪΚΕΣ Δυνάμεις στήσουν ένα τέτοιο σκηνικό;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου