Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας! Κάτι περιμένουν…



astunomiaaa

Συναγερμός έχει σημάνει στα σώματα ασφαλείας τις τελευταίες ημέρες και ώρες.
Τόσο Έλληνες όσο και ξένοι αξιωματικοί φαίνεται πως φοβούνται για γεγονότα παρόμοια με αυτό της Καλιφόρνιας και στον ελλαδικό χώρο. Υποστηρίζουν πως είναι πολύ πιθανή η παρουσία ύποπτων ισλαμιστών στην Ελλάδα και πως πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ήδη πολλά ιδιωτικά σχολεία έχουν αρχίσει να μελετούν τρόπους αντίδρασης σε μία πιθανή επίθεση από τζιχαντιστές. 
Σε εκθέσεις που έχουν έρθει στη δημοσιότητα αναφορικά με την ιδιοσυγκρασία που έχουν και τις κινήσεις που ακολουθούν αυτού του είδους οι εκτελεστές καταγράφονται ορισμένα πολύ σημαντικά στοιχεία.
Καταρχάς, πρόκειται για άτομα που σκοτώνουν αδιακρίτως, δίχως να τους απασχολεί αν για παράδειγμα απέναντι τους έχουν παιδιά. Σχεδόν ποτέ δεν κράτούν ομήρους. Γνωρίζουν το χώρο όπου κάνουν την επίθεση, αφού το σχέδιο τους είναι πάντα πολύ καλά μελετημένο από πριν. Σχεδόν ποτέ δεν αφήνουν τρόπο διαφυγής για τα θύματα τους.
Με βάση όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να πας προκαλεί εντύπωση η κινητοποίηση της ελληνικής αστυνομίας. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον όλη αυτή η προετοιμασία των ελλήνων αστυνομικών να λειτουργήσει προληπτικά και όχι κατασταλτικά…







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου