Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Tι και αν έχει «Καταιγίδες» & μποφόρια …Οι Τούρκοι βγήκαν οπλισμένοι στο Αιγαίο!



F-16CΕδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα… Εδώ κολλάει το ρητό που λέει ο σοφός λαός μας και εμείς δεν θα διαφωνήσουμε !
Γιατί καλές είναι οι ασκήσεις και οι βολές στα Πεδία βολής και Ασκήσεων αλλά για να σας δούμε τώρα που η Τουρκία χτυπημένη και λυσσασμένη αρχίζει να βγάζει την κρίση παραέξω !
Ο Ερντογάν θεωρεί τους Ρωμιού υπαίτιους ώς ένα βαθμό για την ήττα του και ετοιμάζεται να βγεί στο λαό  του και να ζητήσει συναίνεση και όλη μαζί να αντιμετωπίσουμε τους κακούς της Δύσης και τους Άπιστους που θέλουν να διαλύσουν την οθωμανική Αυτοκρατορία και οι Τούρκοι θα το ξαναχάψουν μαζί και ο Μπαλάφας του Σύριζα που έλεγε προεκλογικά οτι θα διακινδυνεύσουμε να αφήσουμε το Στράτευμα χωρίς εφόδια και πυρομαχικά !
Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του ο ΥΦΕΘΑ Τόσκας που προέρχεται απο τα Τεθωρακισμένα για το Νέο Δόγμα των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά δεν μας πείθει ούτε τώρα ούτε και παλιά !
Τι θέλει το Στράτευμα φάνηκε από τις διαπιστώσεις της Επίσκεψης του ΥΕΘΑ Καμμένου στα Ελληνο Αλβανικά Σύνορα εφόδια και προσωπικό …Τώρα που θα τα βρείτε αυτά ,δύο δρόμοι υπάρχουν !
Αύξηση της Θητείας για όλους στους 12 μήνες και χτύπημα στην ανυποταξία …Το τολμάνε να το κάνουν αυτό οι Συριζαίοι και οι ΑΝΕΛ δεν το νομίζω !
ΜΙα  καλή κίνηση προανήγγειλε ο Καμμένος ενεργοποίησε της Εθνοφυλακής και τα όπλα στα σπίτια όχι να σαπίζουν  στις Αποθήκες και σίγουρα η  ενεργοποίηση της Εφεδρείας  που ότι κάνουν το κάνουν μόνοι τους και εκπαιδεύονται με όπλα ντενεκέδες και πλαστικά ομοιώματα ,μην τυχόν και ζοριστεί κάνας αριστερός πολίτης του Κόσμου και μη χειρότερα.
Υπήρχε στη σκέψη των προηγούμενων Κυβερνώντων για την πρόσληψη ΕΠΟΠ αφού και αυτοί δεν μπορούσαν να πουν στα πολιτικά τους όντα που τους ακολουθούν για αύξηση της θητείας …Τρέμοντας το πολιτικό κόστος !
Αλλά αυτή η λύση σήμερα με την οικονομική κρίση είναι ουτοπία ,αφήστε που όσοι πιστεύουν ότι όσοι που μπήκαν στο Στρατό γιατί δεν μπορούσαν να πάνε κάπου αλλού προσφέρουν έργο (εκτός εξαιρέσεων) ..Καλά θα είναι να ρωτήσουν και τους Αξιωματικούς των Μονάδων το  τι τραβάνε να μαζέψουν τους «Επαγγελματίες «!
Αυτό το ξέρουν και οι Τούρκοι και καθημερινά βγάζουν τα Μαχητικά τους Οπλισμένα και εμείς θεωρούμε οτι κάνουμε ντε και κάτι κακό αν  εμπλακούμε όταν αρνούνται να υπακούσουν στις εντολές ..
Μήπως γνωρίζεται κάποια άλλη σοβαρή Χώρα που συμβαίνει αυτό  καθημερινά ή ότι μπορεί να συμβαίνει ; …Μόνο στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα!
Εμείς μετράμε και καταγράφουμε τα Τούρκικα Μαχητικά που κόβουν βόλτες στο Αιγαίο και αναπολούμε άλλες στιγμές …Ευτυχώς που ακόμη και σήμερα υπάρχουν και κάποιοι που παλεύουν για την φανέλα αν  και αυτοί πλέον  είναι πολύ  λίγοι !

Για την Ιστορία καταγράφουμε …92-0020_F16C

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    1 (6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :    6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :    2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    11
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    -
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική…και μη χειρότερα!


phgh:veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου