Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ρωσία: Επιτυχημένη η δοκιμή του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας (BINTEO)



antipyravliko

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησαν στις 9 Ιουνίου τα στρατεύματα της διοίκησης αεροδιαστημικής άμυνας, την εκτόξευση πυραύλων του ρωσικού συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας, αναφέρει το Ria Novosti.
"Τα στρατεύματα της διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (ASD), στο πεδίο βολής Sary-Shagan (RVSN) , παρουσία εκπροσώπων της αμυντικής βιομηχανίας, μέσα σε 11 ώρες και 32 λεπτά (MSK) εκτόξευσαν πλήθος πυραύλων μικρού βεληνεκούς , ενεργοποιώντας το ρωσικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας (NMD)" , καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.
Η Ρωσία σχεδιάζει να εξοπλίσει τους βαλλιστικούς της πυραύλους με ιδιαίτερα αποτελεσματικά μέσα αναχαίτισης των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας,
όπως σε παράδειγμα το σύστημα "Pantsir-SM" , το οποίο θα μπορεί να καταστρέφει αεροπορικούς στόχους που κινούνται με ταχύτητες χιλιάδων μέτρων το δευτερόλεπτο. Το όριο σήμερα έχει καθοριστεί στα 1.000 m/s.
"Η πιο σημαντική διαφορά από το υφιστάμενο πυραυλικό σύστημα, είναι η ικανότητα του νέου βλήματος να καταστρέφει βαλλιστικούς στόχους", δήλωσε ο Μ. Ντενίσοφ. Ο επικεφαλής της εταιρείας τόνισε ότι ο "νέος πύραυλος θα χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά, όταν θα δημιουργηθεί το καινούργιο ραντάρ, ο σταθμός ανίχνευσης στόχου και κάποια άλλα συστήματα, τα χαρακτηριστικά των οποίων θα ξεπεράσουν τα υπάρχοντα". "Μετά από την ολοκλήρωση των υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, το πυραυλικό συγκρότημα θα λειτουργεί, όπως συνηθίζεται να λέγεται, στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του", υπογράμμισε.
Δείτε το βίντεο:


phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου