Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ουρές στις τράπεζες και σήμερα για αναλήψεις !


Μεγαλύτερες είναι οι ουρές στις τράπεζες σήμερα και φαίνεται ότι θα καταρριφθεί το ημερήσιο ρεκόρ αναλήψεων (800 εκ.ευρώ). Δυστυχώς, ο ψοφοειδής ελληνικός λαός, είναι αγωνιστής και επαναστάτης μόνο με....
ξένα κόλλυβα. Όλοι φωνάζουν "Τσίπρα βάστα γερά, μπράβο αγόρι μου, εσύ μόνο λες κι ένα όχι, οι άλλοι έλεγαν μόνο ναι", αλλά την ίδια στιγμή ο συριζοψηφοφόρος του κώλου, σπεύδει να βγάλει τα λεφτάκια του από τη μπάνκα, αδυνατίζοντας έτσι τον Τσίπρα. Από τη μια του φωνάζει "όρμα αγόρι μου και φάε τους τοκογλύφους" κι από την άλλη ταϊζει τους τοκογλύφους. Ε, πώς θέλετε ρε επαναστάτες του κώλου να νικήσει ο Τσίπρας; Με τι όπλα, αφού εσείς του σκάβετε το λάκκο, σφίγγοντας τη θηλιά γύρω απ΄το λαιμό του;
Πάντως, ο Τσίπρας έχει ένα φταίξιμο και μόνο: ότι δεν μεταθέτει την πληρωμή 1-2 μισθών των δημοσίων υπαλλήλων για 5-6 μήνες ώστε να πάρει μια γενναία ανάσα χρόνου και να γίνει λιγότερο ευάλωτους στους εκβιασμούς.
Ποιός θα τολμήσει να του πει "μας άφησες απλήρωτους τον Ιούνιο" με τέτοια απληρωσιά που επικρατεί παντού;
Αντί να φτάσουμε σε capital control και να μείνουν απλήρωτοι οι πάντες , ας συμβάλλουν και μεουσιαστική στήριξη (όχι μόνο στα λόγια) στον πρωθυπουργό και οι εκατοντάδες χιλιάδες δημ.υπάλληλοι, ψηφοφόροι του.
Η χώρα χρειάζεται αγωνιστή λαό έτοιμο για θυσίες κι όχι παρτάκηδες, που λένε "το μισθουλάκο μου να μην πειράξει ο Τσίπρας κι ας πληρώνουν οι εταιρείες 800% φόρο".

PHGH:http://makpress.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου