Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Η Ραχήλ Μακρή στον Αρειο Πάγο. Κατέθεσε μήνυμα κατά Γ. Στουρνάρα!

ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ


Η Ραχήλ Μακρή στον Αρειο Πάγο. Κατέθεσε μήνυμα κατά Γ. Στουρνάρα!

To 'πε και το κάνε η Ραχήλ Μακρή η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.
Η βουλευτής καταλογίζει πιθανό δόλο πίσω από τα αναφερόμενα στον πρόλογο της Έκθεσης Νομισματικής Πολιτικής που υπέβαλλε χθες ο διοικητής. Μεταξύ άλλων η βουλευτής επισημαίνει πως οι αναφορές περί Grexit αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, είναι επικίνδυνες και δεν συνάδουν με τις συνθήκες της Ευρωπαικής Ένωσης και το ρόλο του.
Μάλιστα σημείωσε πως και άλλοι κεντρικοί τραπεζίτες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους, κατ' ιδίαν όμως σε πολιτικούς αρχηγούς και όχι με αυτό τον τρόπο και δημόσια σε μια κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης, φωτογραφίζοντας τις συναντήσεις του τότε διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς το 2009.

"Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κεντρικός τραπεζίτης θα είχε παραιτηθεί" τόνισε η κυρία Μακρή  προσθέτοντας πως από χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες της από τραπεζικούς κύκλους, έχουν φύγει από τις τράπεζες λόγω του πανικού του κόσμου, πάνω από 800 εκατομμύρια ευρώ ενώ η επίπτωση φαίνεται και στο χρηματιστήριο: "Μου τηλεφωνούν έντρομοι πολίτες στο πολιτικό μου γραφείο και με ρωτούν από χθες τι να κάνουν με τα χρήματά τους" επισημαίνει η βουλευτής.

phgh:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου