Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Ελευθέριος Συναδινός: "Δικαιοσύνη για όλους πλην της Χρυσής Αυγής" [βίντεο]


Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα τις ετήσιες εκθέσεις για την παρακολούθηση της εφαρμογής του δικαίου της Ε.Ε. και τόνισε ότι τα Κράτη Μέλη εφαρμόζουν τη διεθνή νομοθεσία όπως τους συμφέρει.
Ακολουθεί η ομιλία:
"Κύριε Πρόεδρε, Η έκθεση για την εφαρμογή του δικαίου της ΕΕ, αποδεικνύει ότι, δυστυχώς όλοι εμείς, ως εκπρόσωποι των λαών μας και κήρυκες της δημοκρατίας, έχουμε αποτύχει οικτρά στην εδραίωση του αισθήματος δικαιοσύνης, νομικής αξιοκρατίας και κράτους δικαίου.
Πολλές φορές οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής καταγγείλαμε τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις, των βουλευτών μας από την ελληνική κυβέρνηση. Παρουσιάσαμε αποδείξεις χειραγώγησης της δικαιοσύνης από την πολιτική ηγεσία.
Μιλήσαμε για κατάφωρη παραβίαση του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, σε θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σεβασμού ιδιωτικής ζωής, ελευθερίας έκφρασης και του συνέρχεσθαι.
Μεγαλύτερη δε παρανομία και αδικία όλων είναι ότι, το κόμμα που εκπροσωπώ, τρίτο τη τάξη κοινοβουλευτική δύναμη, διώκεται ποινικά εσκεμμένα ως εγκληματική οργάνωση, επειδή η Ελλάδα δεν έχει εναρμονίσει την εθνική της νομοθεσία, ώστε να συμπεριλάβει τη Σύμβαση του Παλέρμο.
Δυστυχώς εντός της Ένωσης, η δικαιοσύνη και η δημοκρατία εφαρμόζονται a la carte, οπότε οι πολίτες των χωρών μας, έχουν κάθε λόγο να μην εμπιστεύονται πλέον τα θεσμικά τους όργανα".


defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου