Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Κάνε το όπως ο Μπένι… Μουζάλας: «Δεν υπάρχουν τζιχαντιστές ανάμεσα στους πρόσφυγες»


ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, τότε συγκυβερνήτης της χώρας μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, δήλωνε πως δεν υπάρχουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα, παρά τις ατράνταχτες αποδείξεις για το αντίθετο.
Τώρα έρχεται ο Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μουζάλας, να αναφέρει πως δεν υπάρχουν τζιχαντιστές στην Ελλάδα ανάμεσα στους πρόσφυγες που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας, παρά τις αποκαλύψεις για το αντίθετο και τις δηλώσεις των μελών του ίδιου του ISIS….
σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι ουδέποτε δήλωσε πως υπάρχει πρόβλημα εισόδου τζιχαντιστών μέσω των προσφυγικών ροών. «Σκοπίμως ή όχι, η αναφορά σε κάτι τέτοιο από κάποια ΜΜΕ αποτελεί επικίνδυνη παραπληροφόρηση. Θύμα αυτής της παραπληροφόρησης έπεσε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που σε χτεσινή (σ.σ. Πέμπτη) εκπομπή -«Η τελευταία λέξη» με τον κ. Παύλο Τσίμα- αναφέρθηκε σε αυτό».
Αντίθετα, όπως προκύπτει από την πλήρη δήλωση του υπουργού κ. Μουζάλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδας, της ΕΕ και άλλων κρατών, δεν εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος ροής τζιχαντιστών μέσω των προσφυγικών ρευμάτων».
Ο υπουργός κάνει έκκληση να μη χρησιμοποιείται το προσφυγικό για τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων ή κομματικής εκμετάλλευσης. «Το υπαρκτό πρόβλημα είναι σημαντικό καθαυτό, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε και άλλα, ψευδή» καταλήγει.

HELLASFORCE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου