Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ: Η παγκόσμια οικονομία οδεύει στην καταστροφή!

ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ 

global-money
Μόλις πρόσφατα, ο πρώην οικονομολόγος και πρόεδρος της Federal Reserve, Alan Greenspan, έδωσε ένα πολύ αινιγματικό μήνυμα στο FOX Business.
Ένα τέτοιο μήνυμα αφορούσε την κατάρρευση των οικονομιών σε όλο τον κόσμο – ιδιαίτερα στον δυτικό κόσμο: Ευρώπη και Αμερική ειδικά. Είπε: «Έχουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα έλλειψης στην αύξηση της παραγωγικότητας και δεν είναι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είναι λίγο πολύ σε όλο τον κόσμο …».
Τώρα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει ασχοληθεί με τις «σκιώδεις επιχειρήσεις». Στην πραγματικότητα, μόλις πριν από δύο μήνες, η Janet Yellen, η εν ενεργεία Πρόεδρος του Συμβουλίου των Διοικητών της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν σε μια μυστική συνάντηση – υπό τον τίτλο «ταχείες διαδικασίες».
Αλλά είναι μόνο αυτό;
Αν κοιτάξει κανείς την τρέχουσα οικονομία σήμερα, είναι κάθε άλλο παρά εντάξει! Οι περικοπές θέσεων εργασίας φτάνουν στα ύψη, τα καταστήματα κλείνουν σε πρωτοφανή επίπεδα και μόνο φέτος ήταν η χειρότερη χρονιά σε 6 χρόνια από τότε που οι νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν. Για να μην αναφέρουμε τις προσωρινές περικοπές θέσεων εργασίας – χαμηλότερες από την έναρξη της ύφεσης το 2008.
Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;
Επειδή η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για μαζική πολιτική αναταραχή, έλλειψη τροφίμων, λειψυδρία, πανδημία, διακοπές ενέργειας, ακόμη κλείσιμο τραπεζών. Τέτοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί στη Βενεζουέλα, το εθνικό EBT έκλεισε τον Οκτώβριο του 2013, τραπεζικές δυσλειτουργίες, bail-ins στην Ευρώπη, και οικονομικές καταρρεύσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Κίνα και ακόμη και την Ιαπωνία.
Είναι η Αμερική η επόμενη;
Προετοιμαστείτε αναλόγως!




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου