Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΝΤΡΟΠΗ! Παρέδωσαν την Λήμνο στους Τούρκους για όλο το 2016...


Συγκλονίζει το θέμα που έφερε στην επιφάνεια ο βουλευτής Λακωνίας, Αθανάσιο Δαβάκης, ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Πάνο Καμμένο. 
Συγκεκριμένα, για όλο το 2016 φαίνεται πως η Τουρκάι έχει δεσμεύσει μεγάλη περιοχή στο Αιγαίο ως πεδίο βολή. Η περιοχή αυτή συμπεριλαμβάνει τη Λίμνο και τη θάλασσα που την περιβάλλει. 
Η τουρκική έκδοση της ετήσια αναφοράς της Υδρογραφικής Διεύθυνσης του τουρκικού πολεμικού ναυτικού με τίτλο «Ανακοινώσεις προς Ναυτιλομένους για το έτος 2016» έχει μία πολύ μεγάλη διαφορά από την αγγλική. Συγκεκριμένα, διαφέρει το εύρος του πεδίου βολής 065. 
Η τουρκική έκδοση αποκαλύπτει πως το πεδίο βολή φθάνει μέχρι την Λίμνο, δεσμεύοντας έκταση της Ελλάδα, στο οποίο μπορούν να γίνουν οι ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας. Κάτι τέτοιο φυσικά είναι παράνομο και εγκληματικό και για αυτό δεν εμφανίζεται στην αγγλική έκδοση. Οι Τούρκοι όχι μόνο καταπατούν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας για μία ακόμη φορά, αλλά θέτουν σε κίνδυνο τους κατοίκους της Λίμνου.
Προσοχή! Δείτε τις συντεταγμένες στην τουρκική έκδοση και τον χάρτη που απεικονίζει το πεδίο βολής.
Δείτε τώρα τις διαφορετικές συντεταγμένες του πεδίου βολής 065 στην αγγλική έκδοση. 
Το πεδίο βολής της αγγλικής έκδοσης είναι σαφώς μικρότερο από εκείνο που απεικονίζεται στην τουρκική έκδοση. Πρόκειται πραγματικά για ΕΓΚΛΗΜΑ!






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου