Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

G7 – Παγκόσμιοι Απατεώνες – ΗΠΑ και Γερμανία αντί να εργάζονται για την Λύση των Προβλημάτων Ετοιμάζουν Πόλεμο


G7
ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ (G7) ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ BILDERBERG ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΈΡΕΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΊ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…
Ήδη ΗΠΑ και Γερμανία εξέφρασαν ανοικτά την επιθυμία τους για συνέχιση των κυρώσεων στους Ρώσους, συνεχίζοντας την προπαγάνδα για να δημιουργήσουν συνθήκες πολέμου κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία… Δύση, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν βαλθεί να πείσουν τον κόσμο για την «κακιά» Ρωσία έτσι ώστε να ξεκινήσουν τον πόλεμο που επιθυμούν, έτσι ώστε να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά τους…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – Στόχος των ΗΠΑ να προκαλέσουν Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρώσια
ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΝΑΤΟΪΚΟΣ Σύμμαχος εξομοίωσε τη Ρωσία με το ISIS και προανήγγειλε Πυρηνική Σύρραξη
ALERT – Αμερικανικός Στρατός και δυνάμεις του Κιέβου στήνουν… σκηνικό Πολέμου στην Ανατολική Ουκρανία
Αντί λοιπόν να αργάζονται οι «μεγάλες δυνάμεις» στις συνόδους για την επίλυση των προβλημάτων, είναι έτοιμες να δημιουργήσουν περισσότερα. Όπως κάνουν όλα τα χρόνια, με αποκλειστικό στόχο να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους…
Οι ΗΠΑ, που υποτίθεται πως κόπτονται για την ειρήνη στην Ανατολική Ουκρανία, έστειλαν ήδη στρατεύματα για να εκπαιδεύσουν τους ουκρανούς στρατιώτες, ενόψει του τελικού κτυπήματος τους. Εκατοντάδες των δυνάμεων των ΗΠΑ βρίσκονται κοντά στα σύνορα της Ρωσίας με την Ουκρανία για να εκπαιδεύσουν τα στρατεύματα της χώρας εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΌ ΤΙΣ ΗΠΑ
Οι 300 Αμερικανοί αλεξιπτωτιστές που εμπλέκονται στην άμεση κατάρτιση, αποτελούν «μείζονα πρόκληση» και αυτό είναι που επιθυμούν από την Ουάσινγκτον. Να ερεθίσουν τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν ώστε να τους δώσει κάποιο πάτημα για να ξεκινήσει ο πόλεμος με δική του ευθύνη και υπαιτιότητα.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ έχει επικρίνει την εκπαίδευση. «Η συμμετοχή των εκπαιδευτών ή των ειδικών από τρίτες χώρες στην ουκρανική επικράτεια, όπου η εγχώρια ουκρανική διαμάχη είναι άλυτη, θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στη Γερμανία, όπου και συνομιλεί με τους ηγέτες των χωρών της ομάδας G7 για τη «ρωσική επιθετικότητα» στην Ουκρανία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι δυτικοί σύμμαχοί της έχουν επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, κατηγορώντας τη χώρα για στήριξη στις φιλο-ρωσικές δυνάμεις της Ουκρανίας. Το Κρεμλίνο αρνείται τον ισχυρισμό και έχει δίκιο.
Ο Λευκός Οίκος ανέφερε σε δήλωσή του ότι οι δυτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα παραμείνουν και θα συνεχιστούν μέχρι η Μόσχα να εφαρμόζει πλήρως τη συμφωνία Μινσκ. Ακόμα μια υποκρισία, αφού ο στρατός του Κιέβου, τον οποίο υπερασπίζονται απροκάλυπτα οι ΗΠΑ, είναι αυτός που κατά κόρον παραβιάζει τη συμφωνημένη κατάπαυση του πυρός..

phgh: http://hellasforce.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου