Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Τα εκλογικά Σύννεφα στην Άγκυρα φέρνουν «Καταιγίδες και Μποφόρια » στο Αιγαίο!


Σε διασπορά στο Αιγαίο ο Ελληνικός Στόλος και έτοιμος για παν ενδεχόμενο …Είναι απο τα χαράματα οι Πολεμικές Μονάδες του ΠΝ ! Επισήμως έχουμε σε εξέλιξη την Άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2015″,αλλά η χρονική περίοδο της Ασκήσεως μόνο τυχαία δεν είναι !
Πάντα η Τουρκία φροντίζει να εξάγει την εσωτερική της Κρίση και ο Εφιάλτης του Ερντογάν μετά την εκλογική συντριβή του Κόμμα που ίδιος ίδρυσε ,σε συνδιασμό με είσοδο των Κούρδων στο Τουρκικό Κοινοβούλιο  φέρνει ανησυχίες ακόμη και για πολιτικό του Μέλλον ,αφού το όνειρό του για  Αλλαγή του Συντάγματος και η Μετατροπή της Δημοκρατίας σε Οθωμανική -Ισλαμική (Δημοκρατία) αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυχτός!
Απο την άλλη μεριά έχουν την αύξηση των ποσοστών των Γκρίζων Λύκων με ποσοστό 16% και αν ο Νταβούτουγλου επιθυμεί Κυβέρνηση Συνασπισμού ,πρέπει να κυβερνήσει με τους Εθνικιστές των Γκρίζων Λύκων !
ΟΙ Κούρδοι έχουν  στην Ελληνική Πλευρά του Αιγαίου  δύο φίλους αλλά και ανέλπιστους Συμμάχους ! Πρώτον ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει άριστες σχέσεις με τους Κούρδους και ειδικά με το τμήμα του Στρατιωτικού Τομέα…Οι Κούρδοι αυτοί είναι που έριξαν μαύρο στον Οτσαλάν που έκανε λόγο για να βρεί με την Τουρκική Κυβέρνηση το Κουρδικό Κόμμα !
Επίσης είναι γνωστό σε όλους οι σχέσεις φιλίας των Αριστερών Κούρδων προς το Κυβερνών Κόμμα του Σύριζα και εδώ πρέπει να αναμένουμε τις αντιδράσεις του Μεγαλομανή Ερντογάν απο την λύσσα της Μεγαλοπρεπής Ήττας!
Τοn Ερντογάν τον πούλησε και η ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας που δεν ήθελε σε καμιά περίπτωση την μετάλλαξη της Τουρκίας σε Ισλαμικό Χαλιφάτο και εδώ η οργισμένη αντίδραση αναμένεται τις επόμενες ημέρες !
Στη Ελλάδα δεν κινδυνεύουμε απο το άν θα βγάλει η Τουρκία ένα ερευνητικό Σκάφος στη  Περιοχή αλλά θα επιδιώξει να στήσει επεισόδιο στο Αιγαίο …Η Αντίδραση μας πρέπει να είναι τέτοια που να μην χωρά παρερμηνείες γαι τις διαθέσεις μας και δεν πρέπει άσχετα με τα οικονομικά προβλήματα που μας ταλανίζουν να δείξουμε διάθεση για υποχωρητικότητα !
Το ότι ο Ελληνικός Στόλος βρίσκεται σε Διασπορά είναι πολύ καλό ,όπως και η ετοιμότητα της Αεροπορίας που βρίσκεται μονίμως σε Συναγερμό και δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω …Άριστη είναι και ο σχεδιασμός του ΓΕΣ να κλείσει το Μέτωπο του Βορρά που κάποιοι ονειρεύονται την επέκταση της Μεγάλης Αλβανίας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου