Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Αν είστε Έλληνες δείτε το βίντεο! Αλλιώς μην το δείτε...

aaaele


Υποψίες κινούν τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, από την μεγάλη διακλαδική άσκηση που πραγματοποίησαν σταρτιώτες, από 26 διαφορετικές μουσουλμανικές πόλεις. 
Το δημοσίευμα που παρουσίασε κάποιες στιγμές από την άσκηση, περιέγραφε με περηφάνεια τον στρατό που εκπαιδεύεται στο όνομα του Αλλαχ, ωστόσο στην Δύση οι εν λόγω εικόνες, προκαλούν ερωτηματικά. 
Τα πανό που υπήρχαν στον χώρο της παρέλασης του στρατού, για τον Σαουδάραβα βασιλιά Salman bin Abdulaziz Al Saud έγραφαν: «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ » ενώ το έμβλημα τους έγραφε: «ο  «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την Hasbinallah».
Κατά την παρέλαση που ακολούθησε την άσκηση των τριών εβδομάδων, ο εκφωνητής «υμνούσε» τον τεράστιο στρατό του «Ισλάμ» όπως έλεγε, ο οποίος μετρά 200.000 στρατιώτες.
Μάλιστα την παρέλαση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας, όλες οι μουσουλμανικές πόλεις. 
Το ζήτημα είναι, ότι οι εικόνες ενός τόσο μεγάλου στρατού, ο οποίος μόλις έχει εκπαιδευτεί και παρελάζει μπροστά στον πιο ισχυρό άντρα της Αραβίας, τον Βασιλιά τους, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των αναλυτών, για σχέδιο των μουσουλμάνων να κατακτήσουν την Ευρώπη. 
Ήδη οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν στερήσει τις ζωές εκατοντάδων ευρωπαίων, προμυνήουν τι έρχεται...
Δείτε το βίντεο από την παρέλαση: 









voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου