Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ: Κινδυνεύει η Άνγκελα Μέρκελ από Πρώην Πράκτορες της Στάζι! Το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ η BILD


ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ
Η Bild Δικαιώνει Άρθρο του Σπυρου Πριφτη!
Και ενω φέρεται ολα αυτα να τα έσουρε ο Πουτιν στον Τσίπρα, δεν έχουν περάσει παρα λιγα 24ωρα που δημοσιέυτηκε το αρθρο μου με τιτλο: Ο Πούτιν πρότεινε στον Τσίπρα Κοινές Ναυτικές Περιπολίες στο Αιγαίο,και Αρνήθηκε!‏… Κινδυνεύει η Άνγκελα Μέρκελ απο πρώην Πράκτορες της Στάζι! Και η γερμανική εφημερίδα BILD γράφει σε αρθρο με τιτλο: Ο Πούτιν προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Γερμανία, προειδοποιούν οι Γερμανικές Υπηρεσίες! Αναλυτικά:
Σε μια μυστική συνάντηση με Γερμανούς πολιτικούς οι επικεφαλής των δύο κορυφαίων υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας προειδοποίησαν ότι η Μόσχα προσπαθεί σκόπιμα να δημιουργήσει αναταραχή στη Γερμανία, αναφέρει η Bild.
Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο με τα μέλη της επιτροπής ελέγχου Bundestag , παρευρέθηκαν ο Hans-Georg Maassen, επικεφαλής της Verfassungsschutz (εσωτερική ασφάλειας) και Guido Müller, αναπληρωτής επικεφαλής του Bundesnachrichtendienst (μυστικών υπηρεσιών ). Οι κορυφαίοι κατάσκοποι προειδοποιούν οτι υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος ότι η Μόσχα θα αξιοποιήσει την ρωσική κοινότητα της Γερμανίας, που αριθμεί γύρω στα 2 εκατομμύρια.Τα στοιχεία δείχνουν οτι αυτό το τμήμα του πληθυσμού, επηρεάζονται εύκολα από τη Ρωσία! Διαβάστε την συνέχεια του αρθρου εδω thelocal.de/20160310/putin-is-trying-to-destabilize-germany-secret-services-warn
Τερμα οι μπουρδες, τα ψέματα, των πολιτικων μας…….ας μιλήσουν μια φορα καθαρά…..τι τρέχει στην Ελλαδα μας, ποιο θα ειναι το μελλον της! Γιατι εκει στην Γερμανια μαλλον ξερουν ποιο θα ειναι το μελλον τους, (ΗΠΑ στέλνει 5.000 τόνους πυρομαχικών στη Γερμανία) Σκόνη και θρυψαλα θα ξαναγίνει η Γερμανια απο την Ρωσια! Η Ελλαδα ομως σε ποια πλευρά θα ειναι?





hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου