Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Ψεύτες Έλληνες δημοσιογράφοι! Δείτε το όλοι...

jurnlst
Η είδηση μιας γέννας στην Ειδομένη έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρη τη χώρα, με πλήθος κόσμου να αντιδρά για τις αντιξοότητες που βιώνουν οι πρόσφυγες, ωστόσο σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός διέψευσε την εν λόγω είδηση.
Η εικόνα μια γυναίκας να πλένει ένα νεογέννητο μωρό, έξω από μια σκηνή, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου, αλλά όπως φαίνεται ήταν μόνο ένα τέχνασμα δημοσιογράφων, με σκοπό την καθοδήγηση της κοινής γνώμης. 
Τα δημοσιεύματα περιέγραφαν μάλιστα αναλυτικά, πως η «κακόμοιρη» μάνα γέννησε χωρίς την βοήθεια κάποιου γιατρού και μέσα στις λάσπες.
Ο Ερυθρός Σταυρός αποφάσισε να ανακοινώσει την αλήθεια και αρνήθηκε την ύπαρξη της γέννας και του βρέφους.
mxrst
Από την πλευρά της αστυνομίας διαψεύδεται επίσης το περιστατικό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την μαυροφορεμένη και το μωρό της φωτογραφίας
Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ο Ερυθρός Σταυρός, παρουσίασε και στοιχεία από τις μόλις 2 γέννες που έγιναν στην Ειδομένη από γυναίκες πρόσφυγες, στις 6 Μαρτίου. 
Όπως φαίνεται δημοσιογράφοι με υποκινούμενα συμφέροντα προσπάθησαν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη, ωστόσο η αλήθεια αποκαταστάθηκε άμεσα!






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου