Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι Βιάζονται να Γίνουν Όλα Γρήγορα… Ο Θεός Όμως Δεν Βιάζεται… ΥΠΟΜΟΝΗ… Θα Φτάσουμε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
Γράφει ο Μικρός Ήρωας
Δυστυχώς όλοι μας βιαζόμαστε να επαληθευτούν οι προφητείες να γίνουν όλα πολύ γρήγορα. Το ίδιο έκανα και εγώ παλιά δυστυχώς, με κακά αποτελέσματα στην συγγραφή των κειμένων μου. Αν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό; Ναι υπάρχει γιατί δεν ήξερα όλες της προφητείες και γιατί κάποιοι της είχαν αλλοιώσει σε μεγάλο βαθμό. Ο θεός όμως δεν βιάζετε όπως εμείς αλλά έχει μια δική του λογική που ξεφεύγει από την λογική των ανθρώπων. Ο χρόνος για τον θεό μας τρέχει διαφορετικά από τον δικό μας χρόνο, εμείς δυστυχώς ακόμα και εγώ είμαστε ανυπόμονοι στα πάντα. Παλιά οι άνθρωποι δεν ήταν έτσι, η νέα εποχή μας έκανε να τρέχουμε συνεχώς και να ξεχάσουμε πως ήμασταν παλιά. Ήρεμοι και χαλαροί πιστεύοντας και ελπίζοντας στον Θεό στον Ιησού Χριστό και στην Υπεραγία Θεοτόκο. Κάναμε περισσότερες προσευχές στα σπίτια μας και πηγαίναμε στην εκκλησία με φόβο θεού και όχι για να μας δει ο κόσμος ότι πάμε! Ναι ασφαλώς και η ζωή του χριστιανού είναι δύσκολη, πάντα ήταν αλλά σήμερα είναι περισσότερο από πότε! Είναι γιατί οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι και η ζωή διαφορετική από παλιά. Όποιος έχει ζήσει την παλιά εποχή τότε μόνο μπορεί να καταλάβει την διαφορά. Εγώ έζησα τα παιδικά μου χρόνια σε χωριό που πήγαινα τα καλοκαίρια, χωρίς δρόμο, χωρίς νερό μέσα στα σπίτια και χωρίς ηλεκτρισμό. Πήγα και στο βουνό και έμεινα για 3 ήμερες σε καλύβα με τσομπάνηδες. Έτσι έμαθα και έτσι καταλαβαίνω την τότε εποχή. Έτσι ξέρω πράγματα που δεν ξέρουν οι άλλοι και έτσι καταλαβαίνω περισσότερα.
Υπομονή!
Ναι υπομονή, πρέπει να κάνουμε υπομονή για να φτάσουμε στα γεγονότα που μας περιμένουν. Όλοι βιαζόμαστε και εγώ προσωπικά αλλά ο Θεός δεν βιάζετε. Εμείς έχουμε το βίτσιο και την τρέλα να είμαστε σε όλα ανυπόμονοι, γρήγοροι και βιαστικοί! Όχι δεν είναι τα ζώα μας αργά αλλά πρέπει να φτάσουν τα πράγματα στο κατάλληλο σημείο για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο χριστιανός κάνει υπομονή και περιμένει μια αλληλουχία γεγονότων που πρέπει να γίνουν για να φτάσουμε στο τέλος των γεγονότων. Για να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη πάλι πίσω και να αλλάξουμε σαν έθνος με όλα αυτά που θα έχουν γίνει. Μας λείπει η μετάνοια, μας λείπει η πίστη στον Θεό και μας λείπει η χριστιανική ζωή που ζούσαμε παλιά. Όχι δεν σας κάνω κήρυγμα, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου αλίμονο! Αυτό που θέλω να σας μεταφέρω είναι πως θα πονέσουμε πολύ και σκεφτείτε το αυτό, ότι θα γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα. Οπότε δεν έχουμε πουθενά αλλού να στραφούμε εκτός από τον Κύριο μας και Θεό μας, την αγία τριάδα πατήρ, υιός και άγιο πνεύμα. Αν διαβάζαμε την ελληνική ιστορία θα καταλαβαίναμε πολλά, πως σώθηκαν πάρα πολλοί γιατί ήταν πραγματικά πιστοί μέσα τους δηλαδή στην ουσία και όχι στους τύπους χριστιανοί! Άλλοι την πάτησαν και το πλήρωσαν πολύ ακριβά, θα δώσω ένα παράδειγμα που θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για να το καταλάβετε καλύτερα. Την καταστροφή της Σμύρνης όλοι την ξέρετε, αυτό που δεν ξέρετε είναι πως τιμωρήθηκαν γιατί είχαν εγκαταλείψει τον Θεό. Είχαν τον νου τους στον πλούτο και στης απόλαυσης και πως δεν ήθελαν ούτε να πάνε να πολεμήσουν για την σωτηρία τους. Αυτά συμβαίνουν και σήμερα, τα ίδια σφάλματα κάνουμε και εμείς με αυτούς τότε και περιμένουμε να μας σώσουν οι άλλοι, οι πολιτικοί, οι ξένοι! Δηλαδή οι ΕΕ, το ΝΑΤΟ, η ΕΟΚ, η ΗΠΑ, η Γερμανία κλπ Και εμείς έχουμε σταυρώσει τα χέρια και περιμένουμε τους επίγειους σωτήρες της κακιάς ώρας που ξεπουλάμε την χώρα μας έναντι πινακίου φακής.
Ξεφύγαμε από το θέμα μας.
Ναι ξέφυγα από το θέμα μας αλλά μια εισαγωγή δεν βλάπτει. Το θέμα μας είναι η ανυπομονησία που έχουμε που κάποιοι περιμένουν τα πράγματα να γίνουν εν ριπή οφθαλμού και να μην πάθουν τίποτα και να μην περάσουν τίποτα. Χωρίς κούραση, χωρίς πόνο, χωρίς στενοχώρια και μετά να πέσουν πάλι στης απολαύσεις. Κούνια που τους κούναγε δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Όλοι βιαζόμαστε δυστυχώς για να είμαστε μέσα στο θέμα μας, μα όσοι περιμένουν να έχουν ξεκινήσει όλα στις 25 Μάρτιου θα απογοητευθούν. Ναι οι προφητείες μιλούν ότι η επίθεση σε δυο μικρά ελληνικά νησιά θα γίνει παρασκευή βράδυ θεομητορική εορτή, αλλά δεν ήρθε ακόμα ο καιρός. Όχι δεν είμαστε πολύ μακριά, κοντά είμαστε λίγοι μήνες μας έμειναν ακόμα. Αυτό όμως που είναι στα θετικά είναι ότι μίλησαν επιτέλους οι γέροντες και είπαν και ερμήνευσαν, ότι οι δυο πασχαλιές μαζί που έχει πει ο Κοσμάς ο Αιτωλός, είναι όταν συμπέσει το Άγιο Πάσχα η Κυριακή. Δηλαδή μαζί με την πρωτομαγιά όπως εφέτος και πως το καλοκαίρι θα έρθει το ποθητό.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτή την ερμηνεία των πατέρων γιατί ο χρόνος που απέμεινε μέχρι της 25 Μάρτιου είναι μικρός για να εξελιχτούν τα γεγονότα που μας περιμένουν και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας. Αναμένουμε πτώχευση, πείνα, πόλεμο. Πτώση της κυβέρνησης και πως δεν μπορεί να βγει καμία κυβέρνηση αυτοδύναμη αν γίνουν εκλογές. Πως η ΝΔ με τον Κυριακό Μητσοτάκη δεν έχει δυναμική και προσπαθεί να την πάρει από αλλού παίρνοντας το Ποτάμι στης τάξης της. Θα έχουμε δηλαδή οικουμενική κυβέρνηση που θα την παραδώσει σε στρατιωτική κυβέρνηση. Μάλιστα θα παρακαλάνε τους στρατιωτικούς να αναλάβουν για να τους και μας σώσουν όλους μας από αυτά που θα έχουν γίνει.
Στην Συρία.
Στην Συρία επιβεβαιώθηκα που έλεγα πως θα κλήση η συμφωνία και πως λίγα πράγματα έμειναν ακόμα προς υπογραφήν. Για περισσότερα διαβάστε παρακάτω.
defence–point.gr/news/?p=147077
Πάντως και η Σαουδική Αραβία έκανε πίσω και άδειασε την Τουρκία γιατί είδε το τέλος της να έρχεται. Έτσι έμειναν μόνο οι τούρκοι και την έχουν άσχημα, πολύ δύσκολα θα μπορούσαν να ξεμπλέξουν και να γλυτώσουν από την καταστροφή. Αλλά αυτοί από την μερική καταστροφή θέλουν να πάνε στην ολική καταστροφή. Κακό του κεφαλιού τους, θα πληρώσουν τα λάθη τους και όλα όσα έκαναν τόσα χρόνια. Αυτό θα συνεχιστεί για πολύ καρό και τα πράγματα δεν θα τελειώσουν στην Συρία, αλλά θα γίνει μια παύση των εχθροπραξιών για να τα βρουν οριστικά σε όλα οι Αμερικάνοι με τους Ρώσους. Εδώ ακόμα και οι φίλοι τους οι γερμανοί τους άδειασαν κανονικά, δεν θα μπλέξουμε εμείς με έναν πόλεμο με τους ρώσους για το χατίρι της Τουρκίας. Ειπώθηκε ακόμα κάτι πολύ σημαντικό πως πόλεμος Τουρκιάς- Ρωσίας δεν εμπλέκει το ΝΑΤΟ και πως το ΝΑΤΟ διαχώρισε την θέση του πως δεν θα βοηθήσουν τους τούρκους!
Τα λάθη πληρώνονται.
Ναι τα συνεχόμενα λάθη της Τουρκίας πληρώνονται που προσπαθεί να εμπλέξει το ΝΑΤΟ και την Αμερική για να την βοηθήσουν και δεν φτάνει το μέτωπο της Σύριας, θέλει να κάνει τα ίδια και στο αιγαίο. Βάζοντας εμπόδια στην συμφωνία επαναπροώθησεις των μεταναστών και πως δεν αναγνωρίζει την κυριαρχία στα νησιά του αιγαίου στην Ελλάδα;! Οι παραλογές απαιτήσεις της Τουρκίας συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα και τα συνέχει εμπόδια στην συμφωνία και αφού συμφώνησε να έρθει το ΝΑΤΟ εδώ και να κάνει περιπολίες στο αιγαίο τώρα κάνει άλλα αντίθετα με αυτά της συμφωνίας! Έτσι τα κατάφερε να τους κάνει όλους να είναι πια εναντίων της, άσχετα αν δεν το φωνάζουν και δεν την κράζουν άλλα τα λένε με το σεις και με το σας. Ο χρήσιμος ηλίθιος δεν πρέπει να σταματήσει της βλακείες του τώρα, άλλα να της συνεχίσει για να τον φέρουν εκεί που θέλουν και όπως θέλουν. Τα σχέδια περιλαμβάνουν δυο τομείς ο ένας είναι πως θα βάλουμε ολόκληρη την χώρα για να την χρησιμοποιήσουμε στα σχέδια μας πχ ΙΡΑΚ –Σαντάμ, Σύρια- Άσυντ. Ακόμα και πως θα κάνουμε τα γνωστά επεισόδια για να ωφεληθούμε εμάς με διαφόρους τρόπους κατηγορώντας τους άλλους για τα πάντα. Το θέμα είναι ένα ποιος κατευθύνει τον Ερντογάν προς την καταστροφή, γιατί μόνος του δεν το νομίζω να κάνει τόσα αλλεπάλληλα συνεχόμενα λάθη! Ποιος του λέει συνέχισε και μην φοβάσε τίποτα; Ποιος του λέει εδώ είμαστε μην φοβάσε ότι και να γίνει; Μα οι αμερικάνοι μέσω του πράκτορα τους αυτό κάνουν κάθε μέρα. Ποιος είναι ο πράκτορας; Μα ο σύμβουλός του Ερντογάν αυτόν που βλέπει συνεχώς! Ο Σερέφ Μάλκοτς (Şeref Malkoç) και ο Μπουρχάν Κουζού, ο ένας από τους δύο είναι ή και οι δυο δηλαδή ο ξύπνιος και ο κουτός και πονηρός με την σειρά που σας τους έβαλα.
Διαβάστε παρακάτω για να πάρετε μια ιδέα των πραγμάτων και πως τα ίδια μας κάνουν μια πλύση εγκέφαλου και διαχειραγώγηση της κοινής γνώμης για να μην αντισταθεί σε όσα μας περιμένουν.
False Flag Τρομοκρατία: Μια ιστορική αναδρομή στην «στημένη ψευτοτρομοκρατία» aegeanhawk.blogspot.gr/2016/02/false-flag.html
«Astroturf»: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τις νέες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!
aegeanhawk.blogspot.gr/2016/02/astroturf.html
Γιατί γίνονται όλα;
Το γιατί γίνονται το αναφέραμε μα για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της νοτιανατολικής μεσόγειου. Και γιατί κανένας μα κανένας δεν θέλει μια ισχυρή Τουρκία μέσα στα πόδια του να ζητά συνεχώς μερίδιο από κάτι που δεν της ανήκει και όταν πάρει αυτό που δεν της ανήκει θα φτιάξει πυρηνικά όπλα και θα θέλει περισσότερα. Σαν την Σαουδική Αραβία που όμως έχει πετρέλαιο ακόμα για λίγα χρόνο και έχει πυρηνικά όπλα κατά τα αλλά το Ιράν τους έφταιγε!
Αποκάλυψη-σοκ από Σαουδάραβα αξιωματούχο: «Το Ριάντ έχει πυρηνικά όπλα εδώ και 2 χρόνια – Θα διώξουμε το Ιράν από τη Συρία» (βίντεο) efenpress.gr/2016/02/2_20.html
Για αυτό και λέμε πως έχει πολύ ψωμί ακόμα η δουλειά και θα το συνεχίσουμε σε συνέχειες το καυτό αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου