Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

CNN!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!ΟΙ ΤΖΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ αμερικανική βάση Qayara των ΗΠΑ ΜΕ πύραυλο χημικής κεφαλής!!![ΒΙΝΤΕΟ]




CNN!!!ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!!!ΟΙ ΤΖΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ αμερικανική βάση Qayara των ΗΠΑ ΜΕ
πύραυλο χημικής κεφαλής!!![ΒΙΝΤΕΟ]



Επίθεση με πύραυλο χημικής κεφαλής που έσπειρε τον τρόμο σε Αμερικανική βάση στο Ιράκ κοινοποίησαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ειδήσεων.



Εχθές, βράδυ Τέταρτης, η αμερικανική βάση Qayara των ΗΠΑ κοντά στη Μοσούλη προσβλήθηκε από πύραυλο που εξαπέλυσε το Ισλαμικό κράτος, με την κεφαλή του να περιέχει συστατικά από το θανατηφόρο «αέριο μουστάρδας». Καθώς το αμερικάνικο στράτευμα είναι πλήρως εξοπλισμένο και άρτια εκπαιδευμένο για καταστάσεις έκθεσης σε χημικά αέρια, μετά την απολύμανση του προσωπικού δεν παρατηρήθηκε κάποιο σύμπτωμα επίδρασης του αερίου, όπως δηλώνει και ανώτατος Αμερικανός αξιωματικός.



Το ανησυχητικό της υπόθεσης, όμως, με αυτήν την πρώτη επίθεση του ISIS με χημικά όπλα είναι η χρήση τους σε άμμαχο πληθυσμό, ειδικότερα σε σημεία όπως μετρό, πλατείες, γήπεδα ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή συνωστισμού πολιτών που θα πεθάνουν ακαριαία σε περίπτωση χρήσης τέτοιων χημικών αερίων. Γι’αυτό το λόγο η παραπάνω είδηση σήμανε «κατακόκκινο συναγερμό» σε όλες τις υπηρεσίες πληροφοριών της ΕΕ και τις Ρωσίας, με απώτερο στόχο να ληφθούν μέτρα για την αποφυγή  τραγωδίας  σε ενδεχόμενη επίθεση από ισλαμιστές.

voicenews  
Παρακολουθήστε την είδηση στο CNN στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:




volcanotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου