Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τσαβούσογλου σε Έλληνες δημοσιογράφους: Δε σας ξέρω...


Τσαβούσογλου σε Έλληνες δημοσιογράφους: Δε σας ξέρω (Video) - Media
Βίντεο...

Όταν το όχημα του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε στο ξενοδοχείο Peninsula, ο κ. Τσαβούσογλου κατευθύνθηκε αριστερά προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα της αστυνομίας προκειμένου να...
χαιρετήσει μια φίλη του. Φαινόταν χαρούμενος και αρκετά ευδιάθετος, αλλά το χαμόγελο του γρήγορα πάγωσε όταν αντιλήφθηκε πως ανάμεσα στα μέλη της τουρκικής αποστολής βρίσκονταν και Έλληνες και Κύπριοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι περίμεναν να καταγράψουν την άφιξη του κ. Τσίπρα στο ξενοδοχείο.

O ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού ΑNT1, Θανάσης Τσίτσας πλησίασε και ρώτησε αν το θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών που ζητούν άσυλο στην Ελλάδα θα συμπεριληφθεί στην συζήτηση, ο κ. Τσαβούσογλου φάνηκε να αιφνιδιάζεται  και απάντησε «δεν σας ξέρω και δες μπορώ να σχολιάσω» και τους ρώτησε αν θα δώσει συνέντευξη. Όταν όλοι οι ανταποκριτές υπέδειξαν τις επίσημες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις του ΟΗΕ που φορούσαν στον λαιμό τους, ο υπουργός τους απάντησε  ότι δεν είναι επαγγελματίες και πως θα πρέπει να ακολουθήσουν την επίσημη διαδικασία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Eleftherostypos.gr...












nonews news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου