Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Έλληνες ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ πήγαν σε φόρουμ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Ποιοι ήταν...(ΒΙΝΤΕΟ)


Η αφρόκρεμα της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας οικονομικής, ακαδημαϊκής και πολιτικής σκηνής παρευρέθη  σε φόρουμ που προετοιμάζει μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα «διορθώσει τα αδιόρθωτα».
Στο «Athens Democracy Forum»  των «International New York Times» σε συνεργασία με το UNDEF και το Δήμο Αθηναίων έγινε σε Αθήνα και Μεσσηνία και παρέλασαν προσωπικότητες όπως ο Γ. Παπανδρέου, η Α. Διαμαντοπούλου και ο Γ. Βαρουφάκης, χωρίς να λείπουν αυτές διεθνούς βεληνεκούς όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, ο οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν και ο παγκοσμιοποιητής Τζορτζ Σόρος, οι οποίοι ζητούν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Συγκεκριμένα στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που είχαν ως βάσει δήθεν της αρχές της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας, με το λαό άμεσα εμπλεκόμενο και ευαισθητοποιημένο σε εθνικά αλλά και διακρατικά θέματα όπως το… μεταναστευτικό, φυσικά! Υπό την αιγίδα πάντα μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα κινείται προς όφελος του λαού.
Όμως οι απόψεις των «δικών» μας πολιτικών προσώπων υπήρξε η πιο ενδιαφέρουσα, καθώς δεν δίστασαν να τοποθετηθούν στο θέμα. Ο Παπανδρέου δήλωσε ότι «Πρέπει να διδαχθούμε από τις αρχαίες μας παραδόσεις και να δούμε πώς μπορούμε να επιστρέψουμε σε κάποιες αξίες και να τις εφαρμόσουμε σε μια διαφορετική εποχή. Συλλογικά η ανθρωπότητα μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. Η Δημοκρατία γεννήθηκε πάνω στην ιδέα του πως δεν θα συγκεντρωθεί η εξουσία σε λίγα χέρια και να λαμβάνονται ισότιμα οι αποφάσεις. Απειλείται η δημοκρατία την εποχή της παγκοσμιοποίησης ακριβώς γιατί έχουμε τεράστια συγκέντρωση πλούτου σε ελάχιστα χέρια, τα οποία έχουν τεράστια εξουσία και επιρροή σε όλες τις αρχές. Υποσκάπτεται έτσι η δυνατότητα του πολίτη να εκφράζεται και στην κοινωνία να μην υπάρχει αίσθημα δικαίου», που αποκαλύπτει μάλλον αριστερίζουσες και πρωτόγνωρες για τον ίδιο κατευθύνσεις.
Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:



Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ:
Στην περίπτωση της Διαμαντοπούλου, εξέφρασε την αρνητική άποψη για τις ικανότητες των σύγχρονων πολιτικών να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα θέματα του πλανήτη, λέγοντας ότι «Βρισκόμαστε σε μια σημαντική εποχή που αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις: οι οικονομίες είναι μη ελεγχόμενες όσο ποτέ, η τεχνολογία αλλάζει ραγδαία τις κοινωνίες και τα έθνη όπως τα ξέρουμε και το τεράστιο πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουμε για χρόνια ακόμα, είναι το προσφυγικό, όσο και η υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δεν υπάρχουν πολιτικοί και προσωπικότητες να θέσουν τη σωστή ατζέντα για τα προβλήματα αυτά. Διανύουμε την εποχή των τεράτων. Σε όλα τα σημεία του πλανήτη βλέπουμε ακραίο λαϊκισμό ο οποίος λύνει τα προβλήματα για μια μέρα, κι αυτά στη φαντασία, όχι την πραγματικότητα. Θα πρέπει να αλλάξουμε τελείως πορεία».
Παρακολουθήστε το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:




Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ:
Κι όλα τα παραπάνω από πολιτικούς που δοκιμάστηκαν στην πράξη από το πολιτικό σύστημα  της χώρας και απέτυχαν παταγωδώς (βλέπε μνημόνιο που ήρθε υπο Παπανδρέου για πρώτη φορά και δηλωμένες απόψεις περί των δημοσίων σχολείων από Διαμαντοπούλου), είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά…









voice news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου