Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Γίγαντας ψυχής ο δικαστής κ. Λυμπερόπουλος που αντέδρασε στην διάταξη Παπαγγελόπουλου για την αξιοποίηση των λιστών με τους φοροφυγάδες



Αποκαλύπτει η Τρολυμπία
Είδαμε εχθές την ανακοίνωση της Ενώσεως Δικαστών που υπερασπίστηκε την τροπολογία Παπαγγελόπουλου, ώστε να μπορούν επιτέλους να χρησιμοποιούν νομίμως τα στοιχεία που εμπεριέχονται σε λίστες προκειμένου να οδηγούν τους εμπλεκόμενους στην δικαιοσύνη. Στην ανακοίνωση λοιπόν μειοψήφισε ο έγκριτος λειτουργός κύριος Τάκης Λυμπερόπουλος και αμέσως οι κακοήθεις έσπευσαν να δώσουν πολιτική χροιά στην αντίδραση του αυτή. Ότι δηλαδή είναι κολλητός του κυρίου Αθανασίου, του κυρίου Μπίρμπου, του εκλεκτού καθηγητή κυρίου Χαραλαμπάκη, πρώην προέδρου της Alapis κλπ.
Και όμως πίσω από αυτή του την απόφαση ενδέχεται να κρύβεται μία απαράμιλλη, ανθρώπινη ευαισθησία. Από αυτές που καταπνίγονται μέσα στην κρεατομηχανή που ονομάζεται «καπιταλισμός».
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από την φτωχική και ακριτική Μύκονο, ο κύριος Λυμπερόπουλος συνδέεται με μία στενή και ανιδιοτελή φιλία με τον γνωστό δικηγόρο Ασημάκη Ασημακόπουλο. Μία φιλία σφυρηλατημένη στα καταγάλανα νερά του νησιού, εκεί που η φτωχολογιά έπλενε τις λύπες του μόχθου και αγκάλιαζε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Με το φουσκωτό να σκίζει τα κύματα, μακριά από τις πολύβουες μεγαλουπόλεις, με μόνο μάρτυρα τον Θεό, άντε και τον Αλαφούζο (φουσκωτός και αυτός), δομούνται οι φιλίες μιας ζωής. Η αυταξία των ανθρωπίνων σχέσεων που αναγεννώνται στην αγκαλιά της Μητέρας Γης.
Ως γνωστόν, ο κύριος Ασημακόπουλος έχει κάτι τρεχάματα με κάτι εκατομμύρια που φέρεται να έπαιρνε από πελάτες του ως εγγυήσεις που όμως κατέληγαν σε ελβετικούς λογαριασμούς ή ως διευκόλυνση για να σώσει καταθέσεις ανθρώπων του μόχθου φυγαδεύοντας τες στην Ελβετία για να μην τις πάρει ο ΣΥΡΙΖΑΣ.
Τώρα ο κύριος Ασημακόπουλος με την ιδιότητα του κατηγορουμένου περνά εφιαλτικές στιγμές, που θα γίνουν εφιαλτικότερες με την τροπολογία Παπαγγελόπουλου.
Έχοντας ζήσει την ψυχολογική πίεση του φίλου του, άνθρωποι είναι άλλωστε και οι έχοντες αδικαιολόγητες καταθέσεις στην Ελβετία, από ανθρώπινο ενδιαφέρον και μόνο, έρχεται η ώρα που μιλά η ψυχή.
Μην προσπαθούμε να χωρέσουμε ακόμα και την φιλία σε μία βαλίτσα*.
* Άλλωστε οι βαλίτσες έχουν καταργηθεί από την εποχή του κομιστή και των επιταγών απο την τράπεζα του Μαυρίκιου που χώρεσε 6,3 εκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου