Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Δεν τους βγαίνει το ασφαλιστικό! Τα χειρότερα έρχονται…

katr


Οι αντιδράσεις μετά την ανάγνωση του σχεδίου νόμου του ασφαλιστικού έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι από τα ίδια τα στελέχη του Σύριζα αφού γνώριζαν εξ αρχής πως δεν πρόκειται οι εν λόγω προτάσεις να περάσουν αναίμακτα από κανέναν κοινοβουλευτικό παράγοντα…
Σπασμωδικές κινήσεις διαδέχονται η μια την άλλη αφού αλλάζουν ώρα με την ώρα ότι μπορούν εφόσον το να γίνουν σημαντικές τομές είναι μη διαπραγματεύσιμες από τους θεσμούς. 
Πιο συγκεκριμένα η πληρωμή των εισφορών από το 2017 θα παραμένει για την κύρια σύνταξη στο 20% με βάση το δηλωθέν εισόδημα, καθώς η κεντρική φιλοσοφία της προωθούμενης μεταρρύθμισης είναι η θεσμοθέτηση ενιαίων κανόνων για όλους, χωρίς παρεκκλίσεις και εξαιρέσεις. «Αν θέλουμε να πληρώνουμε τις συντάξεις, δεν μπορούμε σήμερα να μειώσουμε τις εισφορές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός εργασίας Γ. Κατρούγκαλος.
Το ασφαλιστικό δεν φαίνεται να έχει σύντομα λύση και πρόκειται να ταλαιπωρήσει για πολύ ακόμη περισσότερο τους Έλληνες πολίτες παρά τους αρμοδίους που έχουν σαν μοναδικό σκοπό να μην απογοητεύσουν τους θεσμούς.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου