Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Κάτι ετοιμάζουν! Ο Αρχηγός του ΓΕΑ εκτάκτως στο Ισραήλ...

isr

Επίσκεψη στο κράτος του Ισραήλ θα πραγματοποιήσει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από τον ομόλογο του Αντιπτέραρχο (Ι) Amir Eshel.
Ο κ. Βαΐτσης θα ταξιδέψει στο Ισραήλ, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, έως και την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016, όπως ανακοίνωσε το ΓΕΑ.
Η επίσκεψη του Αντιπτεράρχου στο Ισραήλ δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για μια χώρα σε εμπόλεμη κατάσταση, όπως τυχαία δεν είναι και η επίσκεψη του Υποστράτηγου ε.α Amos Gilad, με τον Παναγιώτη Καμμένο και τον Αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ότι ετοιμάζεται κοινή άσκηση.

Παράλληλα, το Πεδίο Βολής Κρήτης, επισκέφθηκε την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, Ισραηλινή Αντιπροσωπεία τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον director PM & PB of Israel, Υπτγο(ε.α.) Amos Gilad,

Ενημερωτικά, τον Απρίλιο του 2015 είχε πραγματοποιηθεί η κοινή ΕλληνοΙσραηλινή Άσκηση Ηνίοχος, με επίσης παρόντες τους δυο άντρες, τον αρχηγό της Ελληνικής Π.Α., Αντιπτέραρχο Χρήστο Βαΐτση και των Ισραηλινών Αεροπορικών Δυνάμεων, Αντιπτέραρχο Amir Eshel.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου