Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΗΠΑ: Η πιο πλήρης εγκληματική οργάνωση στην ιστορία της ανθρωπότητας


us_nekrokefali
Μοναδική μεταξύ των χωρών του πλανήτη, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιμένει ότι οι νόμοι και οι προσταγές της υπερισχύουν της εθνικής κυριαρχίας των εθνών.
Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει την εξουσία των δικαστηρίων των ΗΠΑ κατά ξένων υπηκόων και ισχυρίζεται εξωεδαφική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των ΗΠΑ κατά ξένων δραστηριοτήτων, τις οποίες η Ουάσιγκτον ή αμερικανικές ομάδες συμφερόντων αποδοκιμάζουν. Ίσως τα χειρότερα αποτελέσματα της περιφρόνησης της Ουάσιγκτον για την κυριαρχία των χωρών είναι η δύναμη που η Ουάσιγκτον έχει ασκήσει έναντι των ξένων υπηκόων αποκλειστικά βάσει κατηγοριών για τρομοκρατία στερούμενη αποδείξεων.
Σκεφτείτε μερικά παραδείγματα. Η Ουάσιγκτον αρχικά ανάγκασε την ελβετική κυβέρνηση να παραβιάσει τους δικούς της τραπεζικούς νόμους. Στη συνέχεια, η Ουάσιγκτον ανάγκασε την Ελβετία να καταργήσει τους νόμους της περί τραπεζικού απορρήτου. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η Ελβετία είναι μια δημοκρατία, αλλά οι νόμοι της χώρας καθορίζονται στην Ουάσιγκτον από ανθρώπους που δεν εκλέγονται από τους Ελβετούς για να τους εκπροσωπήσουν.
Σκεφτείτε το «ποδοσφαιρικό σκάνδαλο» που η Ουάσιγκτον σκάρωσε, προφανώς με σκοπό να ντροπιάσει τη Ρωσία. Η έδρα της FIFA είναι η Ελβετία, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Ουάσιγκτον από την αποστολή πρακτόρων του FBI στην Ελβετία για τη σύλληψη Ελβετών πολιτών. Προσπαθήστε να φανταστείτε την Ελβετία να στέλνει Ελβετούς ομοσπονδιακούς πράκτορες στις ΗΠΑ για να συλλάβουν Αμερικανούς.
Σκεφτείτε τα 9.000.000.000 $ πρόστιμο που επέβαλε η Ουάσιγκτον σε μια γαλλική τράπεζα για αποτυχία να συμμορφωθεί πλήρως με τις κυρώσεις της Ουάσιγκτον εναντίον του Ιράν. Αυτός ο ισχυρισμός του ελέγχου της Ουάσιγκτον ενός ξένου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, είναι ακόμη πιο τολμηρά παράνομο, υπό το γεγονός ότι οι κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον στο Ιράν και απαιτεί από άλλα κυρίαρχα κράτη να υπακούουν, είναι από μόνες τους απολύτως παράνομες. Πράγματι, στην περίπτωση αυτή έχουμε μια περίπτωση τριπλής παρανομίας, καθώς οι κυρώσεις επιβλήθηκαν βάσει σκευωρίας και κατασκευασμένων κατηγοριών που ήταν ψέματα.
Ή σκεφτείτε ότι η Ουάσιγκτον βεβαίωσε την εξουσία της στη σύμβαση μεταξύ μιας γαλλικής ναυπηγικής εταιρείας και της ρωσικής κυβέρνησης και ανάγκασε την γαλλική εταιρεία να παραβιάσει μια σύμβαση δισεκατομμυρίων δολαρίων και έναν μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας της γαλλικής οικονομίας. Αυτό ήταν ένα κομμάτι της προσπάθειας Ουάσιγκτον να δώσει στους Ρώσους ένα μάθημα επειδή δεν ακολούθησαν τις εντολές της στην Κριμαία.
Προσπαθήστε να φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο κάθε χώρα θα υποστηρίζει την ετεροδικία της νομοθεσίας της. Ο πλανήτης θα ήταν σε μόνιμο χάος με το παγκόσμιο ΑΕΠ να δαπανάται σε νομικές και στρατιωτικές μάχες.
Η νεσυντηρητική Ουάσιγκτον ισχυρίζεται ότι καθώς η Ιστορία επέλεξε την Αμερική να ασκήσει την ηγεμονία της στον κόσμο, κανένας άλλος νόμος δεν είναι σχετικός. Μόνο η θέληση της Ουάσιγκτον μετράει. Ο νόμος ο ίδιος δεν είναι καν αναγκαίος, καθώς η Ουάσιγκτον αντικαθιστά συχνά εντολές για νόμους, όπως όταν ο Richard Armitage, ο υφυπουργός Εξωτερικών (μια μη εκλεγμένη θέση) είπε στον πρόεδρο του Πακιστάν να κάνει ό, τι του πουν, ή «θα σας βομβαρδίσουμε στη λίθινη εποχή».
Προσπαθήστε να φανταστείτε τους Προέδρους της Ρωσίας, ή της Κίνας, να δίνουν τέτοια εντολή σε ένα κυρίαρχο κράτος.
Στην πραγματικότητα, η Ουάσιγκτον βομβάρδισε μεγάλες περιοχές του Πακιστάν, δολοφονώντας χιλιάδες γυναίκες, παιδιά και γέροντες. Η αιτιολόγηση της Ουάσιγκτον ήταν η διεκδίκηση της ετεροδικίας των αμερικανικών στρατιωτικών δράσεων σε άλλες χώρες με τις οποίες η Ουάσιγκτον δεν βρίσκεται σε πόλεμο.
Όσο φρικτά είναι όλα αυτά, τα χειρότερα των εγκλημάτων της Ουάσιγκτον εναντίον άλλων λαών είναι όταν η Ουάσιγκτον απαγάγει πολίτες άλλων χωρών και τους παραδίδει στο πρόγραμμα κράτησης στο Γκουαντάναμο, ή σε μυστικά μπουντρούμια σε εγκληματικά κράτη όπως η Αίγυπτος και η Πολωνία για να κρατηθούν και να βασανιστούν κατά παράβαση τόσο του αμερικανικού, όσο και του διεθνούς δικαίου. Αυτά τα φοβερά εγκλήματα αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι η χειρότερη εγκληματική επιχείρηση που υπήρξε ποτέ στη Γη.
Όταν το εγκληματικός νεοσυντηρητικό καθεστώς του Τζορτζ Μπους ξεκίνησε την παράνομη εισβολή στο Αφγανιστάν, το εγκληματικό καθεστώς στην Ουάσιγκτον χρειαζόταν απεγνωσμένα «τρομοκράτες», προκειμένου να παράσχει μια δικαιολογία για την παράνομη εισβολή που συνιστά έγκλημα πολέμου βάσει του διεθνούς δικαίου. Ωστόσο, δεν υπήρχαν τρομοκράτες. Έτσι η Ουάσιγκτον έριξε φυλλάδια σε εδάφη πολεμάρχων προσφέροντας χιλιάδες δολάρια ως αμοιβή για «τρομοκράτες». Οι πολέμαρχοι απάντησαν στην ευκαιρία και φυλάκισαν κάθε απροστάτευτο άτομο και τα πούλησαν στους Αμερικανούς για την αμοιβή.
Η μόνη απόδειξη ότι οι «τρομοκράτες» ήταν τρομοκράτες, είναι ότι οι αθώοι άνθρωποι πουλήθηκαν στους Αμερικανούς από πολέμαρχους ως «τρομοκράτες».
Χθες ο Fayez Mohammed Ahmed Al-Kandari απελευθερώθηκε μετά από 14 χρόνια βασανιστηρίων από «την ελευθερία και τη δημοκρατία της Αμερικής». Ο αξιωματικός του αμερικανικού στρατού, συνταγματάρχης Barry Wingard, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αλ-Kandari είπε ότι «απλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη, πέραν του ό,τι είναι ένας μουσουλμάνος στο Αφγανιστάν σε λάθος χρόνο, πέρα από διπλές και τριπλές φήμες, κάτι που δεν έχω δει ποτέ ως δικαιολογία για φυλάκιση». Πολύ λιγότερο, δήλωσε ο συνταγματάρχης Wingard, υπήρχε αιτία για λιτανεία πολυετούς βασανισμού, σε μια προσπάθεια εξαναγκασμού ομολογίας για τις φερόμενες παραβάσεις.
Μην περιμένετε από τα εκπορνευμένα Δυτικά ΜΜΕ να σας μεταφέρουν αυτά τα γεγονότα. Είναι μέρος της εγκληματικής οργάνωσης της Ουάσιγκτον.
Paul Craig Roberts – Πρώην Βοηθός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών για την Οικονομική Πολιτική και συνεργάτης συντάκτης της Wall Street Journal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου