Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Βολές κατά Σημίτη ...


Κώστας Σημίτης
...από Καμμενο - Παπαδημούλη...
Βολές κατά του Κώστα Σημίτη εξαπέλυσαν μέσω Twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Πάνος Καμμένος με αφορμή άρθρο του πρώην πρωθυπουργου.
Ο...

ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο μήνημά του: «Ο κ. Σημίτης ορθά τονίζει τις παθογένειες και την ανάγκη εκσυγχρονισμού. Η αυτοκριτική όμως, για λάθη και σκάνδαλα της οκταετίας του, απουσιάζει».

Από την πλευρά του ο υπουργός Άμυνας σημείωσε: «Ο Σημίτης αφού απέτυχε με τον Ποτάμι αρθρογραφεί για τις εκλογές στη ΝΔ υπέρ υποψηφίου, ο Χριστοφοράκος - Siemens δεν κρατιέται πια».

Ο Κώστας Σημίτης στο άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» προειδοποίησε πως τo μέλλον της Ελλάδας είναι αβέβαιο κάνοντας λόγο για τη μόνιμη αδυναμία της πολιτείας να αντιδράσει στα φαινόμενα της οικονομικής κρίσης, της υψηλής ανεργίας και της χαμηλής παραγωγικότητας.

«Πολλοί αποδίδουν την κακοδαιμονία κυρίως στους ξένους, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στο παγκόσμιο κεφάλαιο, στους πολλούς άγνωστους και σκοτεινούς που κινούν τα νήματα που μας κρατούν δέσμιους» σημείωσε για να συμπληρώσει «αρνούνται να δεχθούν ότι ο ιός που μας ταλαιπωρεί είναι και εγχώριος».

Ανέφερε δε ότι «το συντηρητικό βαθύ συναρτημένο με τον αριστερολαϊκισμό και τις φαντασιώσεις μιας ριζοσπαστικής μετάλλαξης του τόπου συντηρούν μια κλειστή, καταπιεστική και οπισθοδρομική κοινωνία που αντιστέκεται στον εκσυγχρονισμό».




nonews news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου