Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Οριστικό! Με όλα αυτά τελειώνουν την Ελλάδα...

elladatel



Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησε στην Βουλγαρία, η εφημερίδα με τις μεγαλύτερες εγχώριες πωλήσεις, η οποία στη πρώτη σελίδα είχε άρθρο με τίτλο «Ευχαριστούμε Ελλάδα».
Το ειρωνικό άρθρο ευχαριστούσε την χώρα μας για την δημιουργία 250.000 θέσεων εργασίας, μετά την εγκατάσταση 60.000 ελληνικών εταιριών σε βουλγαρικό έδαφος εξαιτίας των capital controls.
Ωστόσο ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης, παρουσιάζει λίγο διαφορετικά τα γεγονότα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του voicenews.gr, έφυγαν συνολικά 60.000 ΑΦΜ προς τη Βουλγαρία και όχι αποκλειστικά επιχειρήσεις.
Ο ίδιος αναφέρει πως: «Αυτό δεν μειώνει καθόλου το πρόβλημα και θα πρέπει να προβληματίσει την κυβέρνηση που ακόμα πανηγυρίζει το ότι δεν υπήρξε μεγάλος αντίκτυπος από τους κεφαλαιακούς ελέγχους. Αυτή η φυγή δεν υπήρξε μόνο προς τη Βουλγαρία αλλά και προς την Κύπρο, η οποία βγήκε πρόσφατα από τα capital controls. Γνωρίζετε πως έφυγαν 10.000 ΑΦΜ προς τα εκεί και κανένας δεν μιλάει».






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου