Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ για 8χρονο με όγκο στο κεφάλι - Πρέπει να χειρουργηθεί στο Λονδίνο

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν κάνει η οικογένεια του μικρού Μανώλη Μαλλιωτάκη από το Χουδεστί της Κρήτης, ο οποίος αν και μόλις οχτώ χρονών διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι...





Το παιδί, σύμφωνα με το candianews.gr, χρειάζεται επειγόντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου ώστε να χειρουργηθεί.

Ωστόσο, δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και για αυτό οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι συγχωριανοί του κάνουν έκκληση μέσω Facebook.

Διαβάστε την έκκληση:

«Αγαπητοί φίλοι, ο Μαλλιωτακής Μανώλης του Μαρίνου και της Γεωργίας με καταγωγή από Χουδέτσι και Θραψανό του Ηρακλείου Κρήτης είναι ένα παιδάκι μόλις 8 χρονών και έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και θα πρέπει να μεταφερθεί για επέμβαση, στο Λονδίνο.

Εδώ στην Ελλάδα δεν αντιμετωπίζεται η κατάσταση του, λόγω μη εξειδίκευσης. Σας παρακαλούμε και εκλιπαρούμε στην βοήθεια σας. Υπάρχει ένας λογαριασμός στη Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, για όσους μπορούν να βοηθήσουν, δεν έχει σημασία πόσα.

Για τους φίλους και συγχωριανούς Θραψανιώτες, που έχουν την δύναμη και την ευχέρεια, παρακαλούμε πολύ, να απευθύνεστε εκεί, στο Θραψανό στην αδερφή μας, Μανιδάκη Νίκη ή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θραψανού(εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα). ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN . GR41 0172 7540 0057 5405 6862 164
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ






tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου