Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και οι 20 υπουργοί του

cve
 Ο Ολλανδός κομισάριοs Μάαρτεν Φερβέι πρόκειται να είναι ο επικεφαλής\ τηs Task Force και πλέον θα έχει άμεση σχέση με το Μέγαρο Μαξίμου .
Υπό την αυστηρή σκοπιά των Βρυξελλών θα τεθεί η νέα κυβέρνηση σχετικά με mv υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που «έκλεισαν» με τους δανειστές. Ο Ολλανδός γενικός διευθυντής της Ευρωπαΐκής Επιτροπής, Μάαρτεν Φερβέι, ως ο επiκεφαλής τπς νέας 20μελούς Task Force, θα συμμετέχει στη συγγραφή των νομοσχεδίων για φορολογικά θέματα μέχρι και την αγορά εργασίας, mv ιατροφαρμακευτiκή πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας. 
Η «ομάδα Φερβέι» θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή θα έχει παρεμβατικό ρόλο για ενδιάμεσες εκθέσεις στο πλαίσιο τπς αξιολόγησης της οικονομίας. Επίσης, θα δίνει «σύνθημα» για την πραγματοποίηση μελετών στο ΔΝΤ ικανοποιώντας έτσι τη γερμανική πλευρά για την εμπλοκή του Ταμείου στο τρίτο μνημόνιο. Από τα πιο σημαντικά της υπόθεσης αυτής, είναι το γεγονός  ότι η Task Force είναι ότι είναι σε διαρκή συνομιλία με το Μέγαρο Μαξίμου, όπως έχει διατάξει οΖαν κλοντ Γιούνκερ.




voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου