Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

«Στόχος της Μέρκελ και του Σόιμπλε να σκοτώσουν την Ελλάδα, να την κάνουν Αποθήκη…»


ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, στο «Ακραίως» και τον Τάκη Χατζή.
«Την κυβέρνηση την έριξε ένα μέρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι γνώριζαν εκείνη τη νύχτα τι έγινε. Τη νύχτα που αποφάσισε ο ΑΛΈΞΗΣ ΤΣΊΠΡΑΣ και εγώ να υπογράψουμε τη δανειακή σύμβαση», είπε ο κ. Καμμένος και αποκάλυψε πως το ερώτημα εκείνη τη νύχτα δεν ήταν ένα νέο μνημόνιο ή όχι, αλλά κρίσιμα ερωτήματα όπως το ΑΝ θα κλείσουν οι τράπεζες.
«Οι προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση ήταν υπεράνθρωπες. Ψάξαμε να βρούμε εναλλακτικούς δρόμους. Συγκρουστήκαμε. Όλες οι πόρτες που χτυπήσαμε όμως βρεθήκαν κλειστές».
Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον κ. Λαφαζάνη για το οποίο είπε ότι διαπραγματεύτηκε για τον αγωγό Turkish stream, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το θέμα της Cosco για το λιμάνι. Ουσιαστικά μας έκλεισαν όλοι τον δρόμο.
Αναφερόμενος στο μνημόνιο είπε: «Εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες το ερώτημα ήταν θα πυροβολήσουμε τα πόδια μας και τη συενίδησή μας ή θα πυροβολήσουμε την Ελλάδα. Εκείνο το βράδυ δεν παιζόταν ένα grexit η πρόταση του κ. Σόιμπλε δεν ήταν σκληρή οικονομική πολιτική, μας έκλεισαν τις τράπεζες, μας προτείνανε να βγούμε από την ΕΕ και να μας δωσουν 30 δισ. ανθρωπιστική βοήθεια, ο στόχος ήταν να μείνουν σητν Ελλάδα οι πρόσφυγες».
Παράλληλα τόνισε ότι «η συμφωνία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη συμφωνία Σαμαρά. Προβλέπει αρκετά δισ. που θα πεσουν σητν αγορά και θα φέρουν το τέλος της πολιτικής λιτότητας. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης», είπε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το μεταναστευτικό ο κ. Καμμένος είπε ότι το 2009 έπιασαν ένα μεγάλο κύκλωμα διακινητών. «Τώρα όμως είναι άλλη κατάσταση. Σαν υπουργός δεν θα έδινα εντολή να πυροβολήσει ένας λιμενικός, ένας στρατιωτικός κάποιον με παιδάκι στην αγκαλιά και δεν το διανοούμαι καν ότι θα υπάρχει Ελληνας που θα θέλει να βλέπει νεκρά παιδιά στις παραλίες». Παράλληλα αφησε αιχμές για την Frontex για την οποία είπε ότι δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα.
«Τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που μπαίνουν μέσα δεν αντιμετωπίζονται με κανέναν τρόπο και όχι σίγουρα πολεμικά» είπε.
Μόνο με παρέμβαση στη Συρία μπορεί να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, εκτίμησε ο κ. Καμμένος.
Σε ερώτηση του κ. Χατζή για το ΑΝ η χώρα ήταν έτοιμη να δεχθεί ένα τόσο μεγάλο κύμα προσφύγων ο κ. Καμμένος είπε ότι το κύμα δεν το δεχόμαστε, τοκύμα έρχεται. Τα πράγματα είναι σε τόσο εκρηκτική κατάσταση που πέραν του μεταναστευτικού υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και με τη τζιχάντ.
Μάλιστα ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική για την όλη στάση της ΕΕ στο ζήτημα ενώ κατηγόρησε την Γερμανία και συγκεκριμένα την Άνγκελα Μέρκελ και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι εκείνη τη νύχτα στις Βρυξέλλες ήθελαν να σκοτώσουν την Ελλάδα. «Στόχος του Σόιμπλε και της Μέρκελ ήταν σκοτώσουν την Ελλάδα, να γίνει η χώρα αποθηκευτικός χώρος ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά. NEWPOST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου