Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΤΗΝΩΔΙΑ:Η Κυβέρνηση καταργεί τον νόμο για τους παιδεραστές…!


Για να το εμπεδώσεις, "ελληναρά", αυτή η αριστερή κυβέρνηση που ψήφισες, επικροτεί τον παιδεραστή, που αύριο θα ξεκ$#@ιάσει το παιδί σου...

Κι ακόμα δεν έχεις βρει το θάρρος, ξεφτιλισμένε ραγιά, να ζητήσεις ούτε μια συγνώμη για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Καλλιόπη Σουφλή


Ο κ.Παρασκευόπουλος αύριο το πρωί, πρόκειται να αποδεχτεί την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα περί αποπλάνησης ανηλίκου...
μετά από συζητήσεις τροπολογίας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,στο πλαίσιο σχεδίου νόμου σχετικού με το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Η τροπολογία έχει κατατεθεί εδώ και μέρες από πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Κ. Δουζίνας, Αν. Καββαδία, Χρ. Καραγιαννίδης, Γ. Ψυχογιός). 

Αυτό που υπογραμμίστηκε είναι  ότι «η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων, ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους»!!!
http://www.voicenews.gr/images/eidisis/2015/Dekemvrios/21-12-2015_-_27-12-2015/21-12-2015/aselgiaanilikou.jpg

Εμείς να πούμε «καλωσόρισες νόμιμη παιδεραστία»;;;  

Ανήκουστα πράγματα...! 

Να υπενθυμίσουμε ότι ως «απαρχαιωμένο»  χαρακτήριζαν το 2013 το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα, οι ενώσεις των Ελλήνων Αδελφάτωνκάνοντας συνεχείς εκκλήσεις να το καταργήσουν!

Ακόμα και σήμερα απευθύνουν  στο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ με ανοιχτή επιστολή για κατάργηση του συγκεκριμένου άρθρου, δέκα οργανώσεις που ασχολούνται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ:











attika nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου