Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

EKTAKTO: Διεθνής τράπεζα διέκοψε τις συναλλαγές της με την Ελλάδα



trapeza1

Πληροφορίες από το Λονδίνο αναφέρουν, ότι η Barclays από χθες το βράδυ 17 Ιουνίου διέκοψε οποιαδήποτε συναλλαγή με την Ελλάδα, τις τράπεζες, εμπορικές συναλλαγές και οτιδήποτε αφορά την Ελλάδα καθώς φοβάται capital controls ακόμη και εντός του Σαββατοκύριακου 20 με 21 Ιουνίου.
Ωστόσο, παρότι πλήθος πηγών από το Λονδίνο και την Ελλάδα, επιμένουν ότι η Barclays διέκοψε εσπευσμένα τις συναλλαγές με την Ελλάδα καθώς φοβάται άμεσα χρεοκοπία, μέχρι στιγμής η Barclays δεν επιβεβαιώνει επισήμως την πληροφορία αυτή.
Υπενθυμίζουμε πως το 2012 ήταν η Deutsche bank από τις πρώτες τράπεζες που διέκοψαν οποιαδήποτε συναλλαγή με τις ελληνικές τράπεζες.
Εφόσον πλήθος πηγών επιμένει ότι η Barclays έχει διακόψει τις συναλλαγές με την Ελλάδα και τις τράπεζες, αυτό επιβεβαιώνει ότι η αντίστροφη μέτρηση για την Ελλάδα, έχει ξεκινήσει.
Ή θα υπάρξει συμφωνία άμεσα ή η χώρα θα βυθιστεί στο βαθύ σκοτάδι της χρεοκοπίας.
Να σημειωθεί ότι η κίνηση της Barclays έρχεται λίγες ώρες μετά την επιστολή της Goldman Sachs private banking Ελβετίας η οποία με επιστολή στους πελάτες της αποποιείτο ευθύνη αν υπάρξουν capital controls στην Ελλάδα.
Ο κίνδυνος χρεοκοπίας έχει δραματικά αυξηθεί.

phgh:voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου