Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Αιχμηρός ο Πούτιν: «Ανοίγουμε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, που είναι το κακό;»


ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δικαίως) στράφηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν…
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, έχοντας απηυδήσει από την έντονη κριτική που του γίνεται από τους Ευρωπαίους Ηγέτες για τη σύναψη συμφωνίας με την Ελλάδα, μιλώντας με κορυφαία στελέχη πρακτορείων ειδήσεων (ήξερε που τα έλεγε) στην Αγία Πετρούπολη. τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να μας χειροκροτεί. Εμείς ανοίγουμε θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, που στο καλό είναι το καλό; Γιατί είναι κακό να δημιουργείς δουλειές στην Ελλάδα;»
Και συνέχισε «Αν η ΕΕ θέλει η Ελλάδα να πληρώσει τα χρέη της, θα πρέπει να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας … βοηθώντας την να πληρώσει τα χρέη της». Να σημειωθεί πως αυτές οι δηλώσεις του Πούτιν έγιναν αρκετή ώρα μετά τη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας,Αλέξη Τσίπρα.
Ο Πούτιν, σε αντίθεση με τους Θεσμούς που έχουν τιμωρητική διάθεση, θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, δημιουργώντας θέσεις εργασίας μέσω επενδύσεων. Κίνηση που οι Ευρωπαίοι (και από πίσω ΗΠΑ και Δύση) δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι αφού τρέμουν μια ουσιαστική βοήθεια των Ρώσων (τους οποίους έχουν στη μαύρη λίστα τους) προς τη χώρα μας.
Αυτή η κίνηση του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας έρχεται την ώρα που ζητούν από την Ελλάδα να περικόψει κι άλλες δαπάνες και να αυξήσει περαιτέρω τους φόρους της για να πάρει περισσότερα δάνεια, παρά την πιθανότητα πως αυτά τα μέτρα θα ρίξουν τη χώρα βαθύτερα στην ύφεση. Αλλά αυτό θέλουν οι «Εταίροι», τη μόνιμη σκλαβιά της Ελλάδας…

phgh: http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου