Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ…


…ΑΣΕΛΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
μέλη του σαδιστικού Tornado
μέλη του σαδιστικού Tornado
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 2
Σε συνέντευξη Τύπου στις 17 Ιουνίου, ο Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας της Ουκρανίας Ανατόλι Matios δήλωσε ότι ο διοικητής της ειδικής μονάδας επιχειρήσεων «Tornado», Onishchenko, από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαρτίου , στον τόπο της οριογραμμής μεταξύ Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ , ίδρυσε εγκληματική ομάδα, παροτρύνοντας και πείθοντας τους υφισταμένους του στη διάπραξη πολύ σοβαρών εγκλημάτων όπως απαγωγή, στέρηση ελευθερίας και βασανισμούς πολιτών, σεξουαλικές κακοποιήσεις.
«Ειδικότερα, χρησιμοποιούσαν το υπόγειο του σχολείου Privolnyanskoy για να διαπράξουν , ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια, σωματικές βλάβες και σεξουαλικές κακοποιήσεις», – δήλωσε ο Matios.
Επίσης, ο εισαγγελέας ανέφερε ότι η σεξουαλική κακοποίηση των ανδρών τελέστηκε σε πολύ διεστραμμένη μορφή και ότι οι εγκληματίες βιντεοσκοπούσαν τις πράξεις τους σε κινητά τηλέφωνα.
ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 3
Στο κανάλι «112 Ουκρανία» απόψε, ο ίδιος είπε.
«Όλα τα στοιχεία (από τα θύματα ) έχουν καταχωρηθεί.Όλα τα πρόσωπα έχουν περάσει απάνθρωπα βασανιστήρια .Τα απήγαγαν και τα πήγαν στη βάση, της μονάδας » Tornado «, όπου και πραγματοποιήθηκαν αυτά τα κολαστήρια. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι προστατεύονται πλέον. «Πρόσθεσε ότι ορισμένες σκηνές είναι ακόμα και για τον ίδιο φοβερές.
»Δεν είμαστε το Κολοσσαίο, με τους μονομάχους .Φανταστείτε μόνο την ανθρώπινη κατάσταση στην περιοχή του Lugansk και τα γειτονικά χωριά , τα αποτέλεσμα των βασανιστηρίων και της απάνθρωπης μεταχείρισης, που ακόμη και στους ανακριτές αρνούνται να καταθέσουν».
Οκτώ μέλη της «Tornado», συμπεριλαμβανομένου του διοικητή της μονάδας Αντιστράτηγου Onishchenko Ruslan συνελήφθησαν ήδη στις πόλεις του Κιέβου, Lviv, Dnipropetrovsk και Severodonetsk.»
το υπόγειο του σχολείου όπου γίνονταν τα βασανιστήρια
το υπόγειο του σχολείου όπου γίνονταν τα βασανιστήρια
Στους υπόλοιπους, δόθηκε εντολή να εγκαταλείψουν τη βάση τους στο σχολικό κτίριο στο Severodonetsk στην περιφέρεια Lugansk αλλά αυτοί είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν όπλα. Από ουκρανικά μέσα αναφέρθηκε ότι στη βάση του σχολείου είναι τώρα 170 άτομα. Από αυτά, 100 έχουν διορισθεί επίσημα, ενώ περίπου 70 άτομα είναι άγνωστα. Όλοι τους είναι οπλισμένοι.
Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα Matios, στη βάση, όπου οι »άνδρες» της «Tornado» είχαν οχυρωθεί , υπάρχει μια τεράστια ποσότητα όπλων και πυρομαχικών.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών Αρσέν Avakov δήλωσε ότι η σύγκρουση μεταξύ των μαχητών της επιχείρησης «Tornado» και του στρατιωτικού εισαγγελέα είναι εξαντλητική….
Ο Matios υπενθύμισε ότι ο επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών , έχει υπογράψει απόφαση διάλυσης της ειδικής μονάδας «Tornado» και θα αποσταλλούν στο Severodonetsk δυνάμεις ώστε »να διασφαλιστεί ο άνευ όρων αφοπλισμός των ατόμων αυτών.»
Ωστόσο, το βράδυ, μετά τη χθεσινή άρνησή τους να παραδοθούν στις ανακριτικές αρχές, η «Tornado» και ο τωρινός διοικητής τους, αντιστράτηγος Νικολάι Cukura, δημιούργησαν μια περίμετρο ασφαλείας, με αυτόματους εκτοξευτές σε ορισμένα σημεία. Το τηλεοπτικό κανάλι «112 Ουκρανία» ανέφερε ότι όσο πλησιάζουν οι ομάδες αφοπλισμού και οι ανακριτές στη βάση , εάν και πάλι υπάρξει άρνηση , θα δοθεί αποφασιστική απάντηση.

phgh: http://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου