Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Προειδοποίηση Μόσχας προς ΝΑΤΟ: Μην υπονομεύετε την ειρήνη- Θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε



NATO Russia

Καταιγισμός δηλώσεων απο Ρώσους αξιωματούχους σήμερα.
Αργά το απόγευμα το Υπ΄Εξ της Ρωσίας σε διεθνή του ανακοίνωση καταδίκασε τη μεταφόρα βαρέως οπλισμού στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη ως πρόκληση και "Η Ρωσία θα έχει μόνο την επιλογή της ενίσχυσης των στρατευμάτων και των δυνάμεών της στη δυτική πλευρά της", δήλωσε  στρατηγός .
Αργότερα επανήλθε τονίζοντας πως οι ΗΠΑ καλλιεργούν τον φόβο στις χώρες της Αν. Ευρώπης ωστε να βρούν "πατημα" και να εξαπλωθούν περαιτέρω συνάπτoντας συμφωνίες εξοπλιστικών που καταχρεώνουν τις χώρες που τους υπηρετούν ενώ υπονομεύουν την ειρήνη.
Τέλος πριν απο λίγο , το ΥΠΕΞ Ρωσίας ανέφερε ρητά πως η μεταφορά βαρέως οπλισμού θα σημάνει τη καταστροφή της συμφωνίας Ρωσίας-ΝΑΤΟ και διευκρίνισε ότι θα προσθέσει νέες μονάδες αρμάτων μάχης, πυροβολικού καθώς και αεροπορικές στα δυτικά της σύνορα. Θα επιταχύνει επίσης την ανάπτυξη νέων πυραύλων Ισκαντέρ στον θύλακα του Καλίνινγκραντ και θα συγκεντρώσει δυνάμεις της στη Λευκορωσία.
"Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και ότι θα αποτραπεί ο κίνδυνος η κατάσταση στην Ευρώπη να ολισθήσει σε μια νέα στρατιωτική αναμέτρηση η οποία θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες", ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ.

phgh:voice news
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου