Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ανατροπή στη Μεσόγειο… Η F/G FS «Auvergne τύπου FREMM» εκτόξευσε Πυραύλους αναφέρουν οι Ρώσοι !!


Η νεώτερη Φρεγάτα του Γαλλικού Ναυτικού, FS ‘Auvergne,’ τύπου FREMM εκτόξευσε πυραύλους περίπου στις 20:00 GMT τη Δευτέρα, δήλωσε Εκπρόσωπος του  Ρωσικού Στρατού !
«Ο Κεντρικός έλεγχος του εναέριου χώρου της Συρίας  έχει καταγράψει εκτοξεύσεις Πυραύλων από τη γαλλική φρεγάτα Auvergne», δήλωσε η  εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας στο RT.com. Το «Auvergne» αναπτύσσεται στη Μεσόγειο, έξω από την ακτή της Συρίας.

Πρόκειται για μια «ευρωπαϊκή φρεγάτα πολλαπλών χρήσεων» (FREMM) που τέθηκε σε λειτουργία στο γαλλικό ναυτικό τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
Πριν από την επίσημη ανάθεσή του, το πολεμικό πλοίο της κατηγορίας Aquitaine αναπτύχθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μεσογείου, του Ινδικού Ωκεανού, του Περσικού Κόλπου, της Θάλασσας της Νότιας Κίνας και του Ειρηνικού Ωκεανού.
Η εκτόξευση εντοπίστηκε περίπου την ίδια στιγμή που οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Khmeimim Airbase «έχασε την επαφή» με ένα στρατιωτικό αεροσκάφος Il-20 κατά τη διάρκεια επίθεσης ισραηλινών μαχητών F-16 στη Λατάκια.
Περίπου 14 άτομα βρίσκονταν στο αεροπλάνο τη στιγμή της εξαφάνισης. Μια αποστολή έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη..


veteranos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου