Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μην περιμένετε καμία τουρκική εισβολή - Βρίσκονται εντός των τειχών και ετοιμάζονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην περιμένετε καμία τουρκική εισβολή - Βρίσκονται εντός των τειχών και ετοιμάζονται (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Άρη Δημόπουλου
Με αφορμή την υπερψήφιση του της τροπολογίας για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης αλλά και την πολύ πρόσφατη πρόκληση υψηλόβαθμου Τούρκου αξιωματούχου και μάλιστα μέσα από ελληνικό έδαφος για την Θράκη, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο που μάλλον η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ξεχάσει την ύπαρξή του.
Όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο που χρονολογείται από το 2007, γίνεται αντιληπτό το μένος των τουρκόφιλων μουσουλμάνων της Θράκης, σε σημείο μάλιστα που να προβαίνουν σε γενικό κάλεσμα μίσους κατά των Ελλήνων Χριστιανών!!!

Πρόκειται για μία προεκλογική συνάντηση τουρκοφρόνων μειονοτικών ταγών στο χωριό Ζυγός Ξάνθης, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν πολλοί φορείς της τουρκικής μειονότητας της Θράκης, αναλύοντας την...περιφρόνησή τους από το ελληνικό κράτος. 
Μεταξύ άλλων, ο ψευδομουφτής της Θράκης, Αχμέτ Μετέ, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτό το "αξίωμα" μέχρι σήμερα, προβαίνει σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα εναντίον των Χριστιανών, όταν μάλιστα στην αίθουσα τον παρακολουθούν και πολλοί Έλληνες!!!
Το κύριο σύνθημά του ήταν το "μαύρο" σε όλους ανεξαιρέτως τους Χριστιανούς, εννοώντας δυστυχώς όχι μόνο την εκλογική διάσταση, εκφράζοντας παράλληλα έναν άκρως εθνικιστικό λόγο.
Όλα αυτά ξαναλέμε το 2007, πριν από 10 ολόκληρα χρόνια. Ας δούμε ωστόσο το προκλητικότατο βίντεο:
                                                                                                                    
"Ο Τούρκος ΜΌΝΟ με Τούρκο μπορεί να γίνει φίλος!", δήλωσε ο ίδιος, καταχειροκροτούμενος από το κοινό, θυμίζοντας για μία ακόμη φορά έναν από τους πολλούς λόγους που δεν μπορεί να υπάρξει η λεγόμενη "ελληνοτουρκική φιλία".
Το παραλήρημα συνεχίστηκε από τον πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, στην οποία η σημερινή κυβέρνηση έδωσε το δικαίωμα να....νομιμοποιηθεί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια!
Συγκεκριμένα ο Ορχάν Αχμετόγλου είχε δηλώσει: 
"Τουρκική ψήφος ΜΟΝΟ σε Τούρκο!". 
Τέτοιες φωνές και διαλέξεις μίσους προς τους Χριστιανούς γίνονται πολύ πιο συχνά από ότι τυχαίνει να καλύψει ο φωτογραφικός φακός, ωστόσο το ελληνικό κράτος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δίνει όλο και περισσότερα δικαιώματα στην Τουρκία να στηρίζει το "όνειρο της σκλαβωμένης Δυτικής Θράκης", την οποία και ουκ ολίγοι τουρκόφιλοι της Θράκης έχουν κάνει σημαία τους.
Το ερώτημα παραμένει: Γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις κατ'επανάληψη εμμένουν στην εγκληματική τους πολιτική στην Θράκη; 
Το παραπάνω βίντεο είναι ένα δυνατό πειστήριο και ταυτόχρονα ένας άσχημα οιωνός, του τι πρόκειται να ακολουθήσει αν συνεχιστεί η σκανδαλώδης εγκατάλειψη των εθνικών μας θεμάτων.



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου