Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΟ… ΚΟΚΚΚΙΝΟ Ελληνικά Μαχητικά κατά της «Ερυθράς Μοίρας» στη Μεγαλύτερη Αεροπορική Άσκηση


Ξεκινά η Άσκηση «Blue Flag 2017» με Ελληνικά Μαχητικά…Κατά της «Ερυθράς Μοίρας»
Οι αεροπορικές δυνάμεις εννέα χωρών συμμετέχουν στην άσκηση Blue Flag 2017 στο νότιο Ισραήλ – τη μεγαλύτερη εναέρια άσκηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Ελληνικά Μαχητικά συμμετέχουν στην Μεγαλύτερη Αεροπορική Άσκηση κατά της «Ερυθράς Μοίρας»
Στην άσκηση συμμετέχουν δυνάμεις από την Ινδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, μαζί με το Ισραήλ …
Είναι η πρώτη φορά που η Ινδία συμμετέχει στην άσκηση, σημάδι των βελτιωμένων στρατιωτικών δεσμών μεταξύ Ιερουσαλήμ και Νέου Δελχί.
Η ινδική αεροπορία έστειλε ένα αεροσκάφος μεταφοράς C-130J, ενώ άλλες χώρες έστειλαν μαχητικά αεροσκάφη, αεροπλάνα μεταφοράς και αεροσκάφη ανεφοδιασμού.
Σύμφωνα με το IDF, περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι – συμπεριλαμβανομένων πιλότων, διοικητών και τεχνικού προσωπικού – συμμετέχουν στην άσκηση των 11 ημερών….Όπου έχουν κυριαρχήσει οι Έλληνες Χειριστές !
Η άσκηση πραγματοποιείται στην βάση Ovda του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού, βόρεια του Eilat.
Οι δυνάμεις των χωρών θα κινηθούν κατά της λεγόμενης Ερυθράς Μοίρας, η οποία ενεργεί ως εχθρική δύναμη στις ασκήσεις.
Σύμφωνα με τον στρατό, ο στόχος της άσκησης είναι τόσο η βελτίωση της τεχνικής ικανότητας όσο και η ενίσχυση της « Στρατιωτικής διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ των φίλων χωρών». VETERANOS.GR




hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου