Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

Θράσος. Είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τους υπουργούς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά όσους ασχολούνται ή κάνουν ότι ασχολούνται, με τη δημόσια ασφάλεια. Υπουργούς σαν τον Τόσκα ή σαν τον Παρασκευόπουλο οι οποίοι συνεχίζουν να είναι προκλητικοί και να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας (ή αλητείας κατά πολλούς) βγαίνει και λέει ότι δεν θα ανεχθεί από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Και το λέει αυτό ο… τροχονόμος της ανομίας στην Αθήνα. Ο άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που έκανε όταν έγινε υπουργός ήταν να συζητήσει τα προβλήματα της περιοχής με τις… συλλογικότητες των Εξαρχείων. Ο υπουργός που ανήγαγε τους μπαχαλάκηδες σε ισότιμους συνομιλητές με το κράτος να βγαίνει και να λέει ότι είναι εξοργισμένος με τη χθεσινή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Μα είναι φανερό ότι θέλουν νεκρό, αν δε είναι και νεκρός αστυνομικός δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα. Βολεύονται με το μπάχαλο, είναι χειροκροτητές του χάους.
Και δεν το κάνουν αυτό επειδή το πιστεύουν μόνο. Αλλά και γιατί έχουν παντελή διαχειριστική ανεπάρκεια. Το επικίνδυνο μείγμα ανοησίας, ασχετοσύνης και ιδεοληψιών είναι αυτό που δυναμιτίζει την ασφάλεια του πολίτη, και αυτοί ούτε που καταλαβαίνουν που οδηγούν τον τόπο. Και πώς θα έρθει κάποιος άλλος να μαζέψει αυτό το χάος; Για φανταστείτε τη ΝΔ στην εξουσία και να κάνει η Αστυνομία ντου στα Εξάρχεια και να συλλαμβάνει τους μπαχαλάκηδες με τις μολότοφ; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει; Σκεφτείτε τον Σκουρλέτη να υπερασπίζεται τις μολότοφ ότι είναι άδεια μπουκάλια μπίρες και τα γκλομπ ότι είναι σκουπόξυλα.
Σκεφτείτε τους αριστερούληδες να μιλάνε για ακροδεξιά και να βγαίνουν στο Σύνταγμα να σκούζουν.
Αλλά έχουμε κι εκείνον τον ανεκδιήγητο Παρασκευόπουλο ο οποίος συνέχισε την πρακτική του κόμματός του στην kolotoumba. Αφού έβγαλε από τις φυλακές με το νόμο του 2.000 φυλακόβιους, πολλούς εκ των οποίων έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εγκλήματα, αποφάσισε ότι ο νόμος του πρέπει να καταργηθεί. Ότι πλέον ζούμε σε μια ασφαλέστερη χώρα κι ότι δεν υπάρχει λόγος να ισχύει ένα νόμος που ήταν έκτακτος.
Είναι έτσι ή υπάρχει κάτι άλλο πιο βρόμικο για το οποίο ο Παρασκευόπουλος και η κυβέρνηση σπεύδουν να καλύψουν; Και πόσο ασφαλέστερη είναι η χώρα όταν έστω κι ένας από τους αποφυλακισθέντες με το νόμο Παρασκευόπουλου να κάνει ένα έγκλημα θα είναι αποτυχία για το νομικό σύστημα; Όπως ο τύπος που σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο και αποδείχθηκε ότι ήταν βιαστής και ληστής.
Τα ψέματα τέλειωσαν. Ως εδώ και μη παρέκει. Δεν μπορεί όταν συλλαμβάνεται ένας ληστής κι ένας δολοφόνος να δίνουν συγχαρητήρια στην Αστυνομία και να πανηγυρίζουν για την τάξη και ασφάλεια. Είναι αδιανόητο όταν οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους με αυταπάρνηση να αντιμετωπίζονται στο τέλος ως στόχοι τρομοκρατών. Δεν μπορεί το πρωί να είναι καλοί που εξιχνιάζουν υποθέσεις και το βράδυ να είναι ο σάκος του μποξ των τρομοκρατών που η ίδια η κυβέρνηση καλύπτει με τις πράξεις της και την ανεπάρκειά της.



http://www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου