Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Αυτοί εκπαιδεύονται τώρα στην Συρία – Κανείς δεν το περίμενε και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (φωτό-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτοί εκπαιδεύονται τώρα στην Συρία – Κανείς δεν το περίμενε και όμως ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (φωτό-ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μέλη των λεγόμενων «αντιφασιστικών οργανώσεων» διασχίζουν παράνομα τα σύνορα της Συρίας, προκειμένου να λάβουν εκπαίδευση και να γίνουν οι νέοι «ισλαμιστές» της Νέας Τάξης, οι οποίοι θα βάλουν φωτιά στον δυτικό κόσμο.
Η κουρδική οργάνωση στην Βόρεια Συρία, την οποία στηρίζουν στην παρούσα φάση οι ΗΠΑ, έχει αναρχοκομμουνιστική ιδεολογία, η οποία, όπως μεταδίδεται, προσέλκυσε μέλη των «αντιφασιστικών» οργανώσεων σε Ευρώπη και Αμερική στο να πολεμήσουν στο πλευρό των αριστερών Κούρδων, σε αυτό που αποκαλούν ως «επανάσταση του Δυτικού Κουρδιστάν, Rojova».

Ωστόσο, λαμβάνουν εκπαίδευση και από Κούρδους μουσουλμάνους, μέλη του ISIS.
Οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο ανησυχούν πως τα συγκεκριμένα μέλη των οργανώσεων των κουκουλοφόρων θα συνεχίσουν την «επανάσταση στις χώρες τους».
Ήδη πηγές του FBI αναφέρουν πως έχουν ανακαλύψει «αντιφασιστική» λογοτεχνία και φωτογραφίες, παρμένες στην Μέση Ανατολή, οι οποίες βρέθηκαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου του υπόπτου για τους φονικούς πυροβολισμούς στο Λας Βέγκας, Stephen Paddock.
Δείτε στις φωτογραφίες σημαία του αριστερού ριζοσπαστικού κινήματος στην Συρία:
 
 
Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ο undercover δημοσιογράφος, Steve Crowder, πήρα πλάνα, τα οποία δείχνουν τους λεγόμενου «Antifa» να σχεδιάζουν στα κρυφά την δημιουργία, μέσα στους επόμενους μήνες «ζωνών μάχης – kill zones», όπου θα παρασύρουν τους αντιφρονούντες και θα τους πυροβολούν.
Στο βίντεο θα τους δείτε να συζητούν περί όπλων και όχι μόνο.
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για όλον τον πλανήτη και φυσικά και για την Ελλάδα, στην οποία οι «αναρχικοί» έχουν εξοπλιστεί με κάθε είδους φονικό όπλο.



el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου