Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Αυτό ετοιμάζεται για τον πλανήτη

ΕΚΤΑΚΤΟ! Οι Ρώσοι προειδοποιούν: Αυτό ετοιμάζεται για τον πλανήτη

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Όπως αποκάλυψαν πριν από λίγο οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, οι διεθνείς τρομοκράτες δημιουργούν «διαδικτυακές μονάδες», οι οποίες θα προκαλέσουν τεχνογενείς και περιβαλλοντικές καταστροφές.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής FSB, Στρατηγό Alexander Bortnikov, οι καταστροφές επιδιώκεται να προκληθούν, σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω μαζικών επιθέσεων χάκερς.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι τρομοκράτες επεκτείνουν το πεδίο δράσης τους στην κοινότητα των χάκερς και οργανώνουν τις δικές τους μονάδες. Το επίπεδο της τεχνικής επιτήδευσής τους σχετικά με κυβερνοεπιθέσεις αυξάνεται σταθερά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Την ίδια, ώρα, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, ομάδα χάκερ έχει βάλει στόχο τον τομέα ενέργειας στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ μία, πιθανόν για να προσβάλει τα εθνικά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας.
Αυτό προειδοποιεί σε έκθεσή της η εταιρεία κυβερνοασφάλειας Symantec.
Η ομάδα Dragonfly, έχει ξεκινήσει εκ νέου τις δραστηριότητές της από το 2015, προκειμένου να διερευνήσει και να διεισδύσει στις ενεργειακές εγκαταστάσεις τουλάχιστον 3 χωρών: των ΗΠΑ, της Τουρκίας και της Ελβετίας.
«Η ομάδα Dragonfly φαίνεται ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τον τρόπο λειτουργίας των ενεργειακών εγκαταστάσεων, καθώς και για το πώς θα διεισδύσει στα ίδια τα λειτουργικά συστήματα αυτών, με σκοπό να σαμποτάρει ή να αποκτήσει τον έλεγχό τους -εάν αποφασίσει ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση», προειδοποιεί η εταιρεία.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC επικαλούμενο την έκθεση της Symantec, έχει παρατηρηθεί ότι η ομάδα έχει αποστείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εταιρείες ενέργειας, στα οποία ήταν κρυμμένο κακόβουλο λογισμικό, με σκοπό να αποσπάσουν εσωτερικές πληροφορίες. Εν συνέχεια, οι χάκερ θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες ώστε να δημιουργήσουν «παράθυρα» στα δίκτυα των εταιρειών, που θα τους επέτρεπαν να αναλάβουν τον έλεγχο των υπολογιστών και των συστημάτων.
Η κατάσταση οδηγείται στα άκρα και την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές επιχειρείται πρόκληση παγκόσμιου χάους μέσω διαδικτυακών επιθέσεων, προκειμένου με αφορμή αυτό, να επιβληθεί, ως συνήθως, παγκόσμια «λύση».
Οι Ρώσοι, οι οποίοι στέκονται ως αντίβαρο στις προσπάθειες καθολικού ελέγχου του πλανήτη από ένα κέντρο εξουσίας, πρόλαβαν τους πάντες και αποκάλυψαν το διεθνές σχέδιο που ήδη εκπονείται.
Οι κυβερνοεπιθέσεις ολοένα και αυξάνονται σε συχνότητα τα τελευταία χρόνια και αυτή την φορά, μάλλον σχεδιάζεται κάτι μεγάλο.




el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου