Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ALERT! Ξύπνησε ο Δράκος της Ασίας (ΒΙΝΤΕΟ)


44
Ναυτική Άσκηση με συμμετοχή 300 Σκαφών και εκατοντάδων Μαχητικών !
Το κινεζικό ναυτικό πραγματοποίησε μεγάλης κλίμακας άσκηση με πραγματικά «πυρά» στην Ανατολική Θάλασσα της Κίνας, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πλοία και υποβρύχια από τους τρεις στόλους των Απελευθερωτικού Λαϊκού Στρατού.
Η άσκηση περιλαμβάνει ασκήσεις της Κίνας της Ανατολικής Θάλασσας, της Βόρειας Θάλασσας και των στόλων της Νότιας Θάλασσας που ασκείται τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά με τεράστιες δυνατότητες της κινεζικής Ναυτικής δύναμης.
45
Στην άσκηση κινητοποιήθηκαν πάνω απο 300 Σκάφη επιφανείας και Υποβρύχια , εκατοντάδες μαχητικά αεροσκάφη και Ελικόπτερα , ενώ συμμετέχουν και στρατεύματα που είναι υπεύθυνα για τα ραντάρ των ακτών, των επικοινωνιών και των ηλεκτρονικών παρεμβολών της άμυνας του πολέμου, σύμφωνα με τα Κινέζικα ΜΜΕ!
«Η άσκηση έχει ως στόχο την ένταση στην επίθεση, την ακρίβεια, τη σταθερότητα και την ταχύτητα αντίδρασης των στρατευμάτων μέσα σε βαρύ πεδίο συγκρούσεων με ηλεκτρομαγνητικά επιρροές,» δήλωσε πηγή του Πολεμικού Ναυτικό της Κίνας
Η τεχνολογία των πληροφοριών με βάση τον πόλεμο στη θάλασσα είναι ξαφνική, σκληρή και σύντομη, η οποία απαιτεί γρήγορη μετάβαση προς την καταπολέμηση της κατάστασης, γρήγορη προετοιμασία και υψηλής απόδοσης επίθεση. «

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου