Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΤΑ ΟΠΛΑ


ΟΠΛΑ 1Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ…
Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πωλούν όπλα στη Μέση Ανατολή, τα οποία όλα καταλήγουν στα χέρια του ISIS…
Η Sarah Dean αποκαλύπτει στην εφημερίδα Daily Mail του Ηνωμένου Βασιλείου, πως οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης έχουν πουλήσει κρυφά όπλα αξίας € 1,2 δισ στη Μέση Ανατολή τα τελευταία τέσσερα χρόνια – τα οποία έχουν καταλήξει στα χέρια των ισλαμιστών μαχητών, συμπεριλαμβανομένου του ISIS.
Από το 2012, η Κροατία, η Τσεχία, τη Σερβία, η Σλοβακία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, το Μαυροβούνιο και η Βοσνία Ερζεγοβίνη, φέρονται όλες να έχουν εγκρίνει την αποστολή όπλων και πυρομαχικών σε τέσσερις βασικούς προμηθευτές σε Συρία και Υεμένη.
isis
Στο παρελθόν για πολλά χρόνια, η Κροατία, για παράδειγμα, είχε στείλει € 302 εκατομμύρια όπλα αξίας στη Σαουδική Αραβία, την Ιορδανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Τουρκία.
Η Τσεχική Δημοκρατία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος προμηθευτής σε αυτές τις χώρες με € 240 εκατομμύρια, σύμφωνα με μια ομάδα δημοσιογράφων από το Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) και του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς Έργου Πληροφόρησης (OCCRP).
Η «λίστα αγορών» περιλαμβάνει 10.000 AK-47 όπλα, 300 άρματα μάχης, 250 αντιαεροπορικά πυροβόλα και 90 πολλαπλά συστήματα εκτόξευσης πυραύλων.
6
7
8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου