Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ευρώπη μας τελειώνει...

ehahhe


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την οποία απορρίπτεται η τροπολογία που θα καθιστούσε υποχρεωτική τη σήμανση γενετικά τροποποιημένης γύρης στο μέλη. Αυτή η απόφαση αναμένεται να βλάψει το ελληνικό μέλι και συνεπώς του 20.000 Έλληνες μελισσοκόμους, καθώς το άριστης ποιότητας μέλι της χώρας μας, θα ανήκει πλέον στην ίδια κατηγορία με το βιομηχανικό μέλι των υπολοίπων χωρών.
Οι Έλληνες μελισσοκόμοι θα χάσουν έτσι το ποιοτικό πλεονέκτημα που είχαν και θα εξομοιωθούν με εταιρίες που παράγουν βιομηχανικό μέλι μέσω καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένων οργανισμών. Το βιομηχανικό μέλι εισάγεται σε τεράστιες ποσότητες στην Ευρώπη, κι έτσι ο καταναλωτής θα αδυνατεί να το ξεχωρίσει από φυσικό. Επίσης δε θ παρουσιάζεται καν το γεγονός ότι περιέχει γενετικά τροποποιημένη γύρη...
Η απόφαση καταγγέλθηκε άμεσα από τον ευρωβουλευτή Κρίτων Αρσένη, ο οποίος έκανε λόγο για μέρα ντροπής
Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει στόχο την εξυπηρέτηση των "μεγάλων ψαριών", αφού ακόμη και στο Ευρωκοινοβούλιο τάσσονται όλοι ανοικτά υπέρ των μεγάλων εταιριών και βιομηχανιών και κατά των σωστών μικρομεσαίων επαγγελματιών. Επίσης για μία ακόμη φορά γίνεται οργανωμένη προσπάθεια για διάλυση της ελληνικής οικονομίας, καθώς η Ευρώπη στρέφεται κατά των Ελλήνων για μία ακόμη φορά.







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου