Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Οι Έλληνες πεινάνε και η ΕΕ δίνει 1.587 ευρώ ανά κατοικία για τους μετανάστες!

metanastes


Έτοιμη να… συνδράμει η ΕΕ στην απόλυτη εθνική ταπείνωση της χώρας μας με χρηματοδότηση ύψους 12,7 εκ. ευρώ για την δημιουργία κέντρων μεταναστών ανά την  ελληνική επικράτεια.
Ο επίτροπος Μεταναστεύσεως Δημήτρης Αβραμόπουλος δηλώνει μάλιστα πανευτυχής για αυτήν την εξέλιξη, πλέκοντας το εγκώμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την συνεισφορά της!

«Είναι άλλο ένα σημάδι της αλληλεγγύης της ΕΕ και της ισχυρής υποστηρίξεως προς την Ελλάδα στις προσπάθειές της να διαχειρισθεί τις πρωτοφανείς μεταναστευτικές ροές προς την χώρα. Η νέα χρηματοδότηση θα βοηθήσει την Ελλάδα να αυξήσει την στοχοθετημένη ικανότητα υποδοχής της σε 50.000 κατοικίες, όπως συμφωνήθηκε κατά την συνάντηση των ηγετών των Δυτικών Βαλκανίων, τον Οκτώβριο του 2015.» δηλώνει ο επίτροπος.

Μένει να δούμε πόσοι ακριβώς μετανάστες θα κάνουν μόνιμη κατοικία τους την Ελλάδα, με τους υπολογισμούς να αναφέρουν πως θα είναι από 800.00 έως 3.000.000!!

Εδώ προκύπτει ξεκάθαρη αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας και σε καμία περίπτωση οι ελληνικές αρχές δεν πρέπει να επιτρέψουν κάτι τέτοιο.






voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου